„Kiekvienai liūdnai sielai po pavasarį“

Saulėtą balandžio 4-osios popietę Šilavoto laisvalaikio salėje vyko jaukus ir šiltas susitikimas su labai įdomiais žmonėmis. Popietėje „Kiekvienai liūdnai sielai po pavasarį“ dalyvavo poetė Virginija Tankevičienė – Vėjūnė, menininkė Laima Butkienė ir šeimyninis dainininkų duetas Laimutė ir Almantas Kyguoliai.
Susitikimą pradėjo rankdarbių kūrėja Laima Butkienė. Laimutė papasakojo apie tai, kaip kuriami džiovintų augalų koliažai, pristatė juos susirinkusiems. Taip pat atskleidė, turinti dar vieną menišką pomėgį – tapybą, kurios labai pasiilgusi ir artimiausiu metu žada prie jos grįžti. Menininkės Laimos Butkienės nuoširdus ir šmaikštus pasakojimas apie save ir savo kūrybą nepaliko abejingų.
Poetė Virginija Tankevičienė – Vėjūnė kalbėdama apie save sakė: „ Neesu kažkokia ypatinga ir išskirtinė. Kalbu mūsų visų bendra kalba ir kalbu apie visus tuos dalykus, kuriais šioje žemėje ir gyvename. Mano eilėse galite rasti save ir savo išgyvenimus.“ Su psigėrėjimu visi klausėmės poetės Vėjūnės skaitomų eilių iš naujausios poezijos knygos „Jausmų koliažai“. Poezijos posmai persipynė su Laimutės ir Almanto Kiguolių atliekamomis dainomis.
Laikas, praleistas kartu, prabėgo nepastebimai.
Nuoširdžiai dėkojame popietės svečiams už padovanotas puikias akimirkas, jų kūrybą ir dalinimąsi ja su kitais. Linkime sėkmės, neišsenkančio kūrybiškumo, šilumos ir gerumo.
Saulė Blėdienė
Šilavoto laisvalaikio salės kultūrinių renginių organizatorė

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *