Penkiolika metų kartu

Lapkričio 25 d. Kašonių bendruomenė minėjo 15 metų Jubiliejų.
Pasveikinti kašoniškių Jubiliejaus proga atvyko Prienų rajono savivaldybės vicemerė Jūratė Zailskienė, Jiezno seniūnijos seniūnas Algis Bartusevičius, Vilūnų, Vėžionių, Jiezno centro, Jiezno kraštiečių, Dukurnonių bendruomenės, renginio rėmėjai, Jiezno seniūnijos gyventojai, kraštiečiai.
Šventę pradėjo jaunosios kašoniškės Indrė, Kotryna ir Liepa. Mergaitės deklamavo savo ir draugų sukurtus eilėraščius apie Kašonis, grojo dūdelėmis.
Koncertą dovanojo Jiezno kultūros ir laisvalaikio centro folkloro ansamblis, vadovaujamas Ingridos Valentienės, spektaklį – Jiezno kultūros ir laisvalaikio centro mėgėjų teatras „Žaltvykslė“, vadovaujamas Angelės Jaruševičienės.
Jiezno seniūnijos seniūnas Algis Bartusevičius įteikė padėkas aktyviausiems bendruomenės nariams: Romutei Kandrotienei, Virginijai Vapšienei, Jūratei Stelmokienei, Romutei Astrovienei ir Virgilijui Vapšiui, kurie prisideda prie bendruomenės ir Jiezno seniūnijos renginių organizavimo.
Konkurse „Bulvė karalienė“ dalyvavo ne tik kašoniškiai, bet ir svečiai. Nominacijas už patiekalą iš bulvių komisija skyrė vicemerei Jūratei Zailskienei, kašoniškėms Birutei Genienei, Veronikai Bisikirskienei ir jos anūkei, Virginijai Vapšienei, Onutei Navickienei, Romutei Kandrotienei, Vidai Ivanauskienei ir Angelei Pyragienei.
Galėjome pasigėrėti Laimutės Butkienės naujametinių papuošinių, žaisliukų paroda.
Renginį vedė Romutė Kandrotienė, organizavo kaimo bendruomenė „Kašonys“.
Renginys vyko Prienų rajono savivaldybės lėšomis atnaujintoje jaukioje salėje.
Danutė Bajorienė

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *