Regioninis vokalinių kolektyvų festivalis „Dainuoju Mamai“ Pakuonyje

Mamos – paties brangiausio šiame pasaulyje žmogaus – paskatinti keliaujam per gyvenimą. Mes daug ko nežinom, nemokam, bet vienas „žinojimas“ giliai įrėžtas į kiekvieno iš mūsų širdis ir mintis: svarbiausias žmogus mūsų pasaulyje yra Ji – mama…
Artėjant Motinos dienai, Pakuonio krašto gyventojai buvo pakviesti į 4-ąjį regioninį vokalinių kolektyvų festivalį „Dainuoju mamai“. Festivalio vedėjas Audrius Gelčys pasveikino visas susirinkusias mamas ir jautriausiais žodžiais pasibeldė į kiekvienos iš jų širdis.
Renginio svečiai – Prienų rajono savivaldybės vicemerė Laimutė Jančiukienė, Prienų kultūros ir laisvalaikio centro direktorė Virginija Naudžiūtė ir Pakuonio seniūnas Antanas Keturakis – pasveikino Motinos dienos proga, o festivalio dalyviams palinkėjo skambių dainų.
Pačias gražiausias dainas mamoms dovanojo net vienuolika vokalinių kolektyvų, susirinkusių iš Ašmintos, Šilavoto, Pakuonio, N.Ūtos, Taurakiemio laisvalaikio salių, Prienų, Stakliškių, Veiverių, Rumšiškių kultūros ir laisvalaikio centrų. Juos parengė vadovės Rima Vilkienė, Saulė Blėdienė, Renata Žibienė, Ona Kamblevičienė, Lijana Sarnickienė, Aurelija Bareišienė, Laimutė Dzedaravičienė, Aurelija Sinicienė, Modesta Kalinauskienė.
Renginio pabaigoje vadovai buvo apdovanoti Prienų kultūros ir laisvalaikio centro direktorės Virginijos Naudžiūtės padėkomis ir atminimo dovanėlėmis, o šventę vainikavo bendra daina apie mamą.
Renata Žibienė
Pakuonio laisvalaikio salės
mėgėjų meno kolektyvų vadovė

Rubrikoje Kultūra. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *