Nemuno parko projekto vystytojai įteikė dovaną Prienų katalikų bendruomenei

Socialiai atsakingos įmonės ir verslininkai dalinasi parama ne tik su skurstančiaisiais, vaikais ar kitomis sunkumus patiriančiomis socialinėmis grupėmis, bet ir religinėmis bendruomenėmis.

Nemuno parko vystytojai – projekto atidarymo renginyje.

Nemuno parko projekto Prienuose vystytojai, Windowsa Holding steigėjai ir savininkai Laura ir Vytautas Mitkevičiai skyrė finansinę paramą Prienų Kristaus apsireiškimo parapijai, už kurią parapija įsigijo grindų plovimo mašiną.
– Prienuose, kaip ir bet kuriame nedideliame miestelyje, yra svarbu aplinkinių žmonių bendruomeniškumas. Socialinės iniciatyvos suteikia gyventojams džiaugsmo, šilumos ir artumo. Todėl džiaugiamės, kad galime prisidėti prie Prienų bendruomenės gerovės ir padėti tiems, kam to tikrai reikia, – sako Laura.
– Mūsų šeima myli Prienus ir gamtą, todėl laisvalaikį vis dažniau leidžiame būtent čia, Nemuno parko kurortinėje aplinkoje. Man vis dar atrodo unikalu tai, ką pavyko sukurti – gyventi moderniame patogiame būste ant Nemuno kranto, tuo pačiu esi vos pusvalandžio atstumu nuo įmonės ofiso Kaune, geros valandos pakanka pasiekti sostinę Vilnių. Vienu metu – ir komfortas, ir ekologija. Kalbant apie paramą – net ir mažiausia pagalba gali sukurti stebuklus. Esame nusimatę kryptis ir pasirinkę socialinius partnerius, kuriems teikiama parama gali užtikrinti ilgalaikę ir tinkamą naudą atitinkamoms socialinėms grupėms ir bendruomenėms, – Lauros mintis pratęsia Vytautas.
Prienų Kristaus apsireiškimo parapijos klebono Vaidoto Labašausko teigimu, šis ryšys su verslininkais jį džiugina:
– Esame labai dėkingi Laurai ir Vytautui Mitkevičiams už suteiktą finansinę paramą įsigyti grindų plovimo mašiną. Ši mašina yra labai reikalinga priemonė padėti mūsų savanoriams plauti grindis, nes bažnyčios plotas yra didelis ir išplauti rankomis užtrukdavo net iki 4 valandų. Dabar plovimo laikas sutrumpėjo tris kartus, o savanoriai galės daugiau laiko skirti tarnystei „Caritas“ ir kitoms socialinėms ir bendruomeninėms veikloms. Te Dievas laimina mūsų geradarius už supratingumą ir dosnią širdį.
Windowsa Holding – socialiai atsakinga įmonė, kurios misija – būti lyderiais, kuriančiais aukščiausią pridėtinę vertę bei pritaikyti ambicingus ir inovatyvius sprendimus įmonės veikloje.
Įmonės misiją praktiškai atspindi ir Nemuno parko projektas Prienuose, ir Gričiupio parko namų projektas Kaune, ir naujai projektuojami vystymo projektai, kurie bus įgyvendinami artimiausioje ateityje.

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *