Viktorina „Kas slepiasi knygų lentynose“

Kovo 6 dieną į Prienų kultūros ir laisvalaikio centrą Prienų rajono neįgaliųjų organizacijų atstovai susirinko pasitikrinti žinių apie lietuvių kalbą ir literatūrą.
Edukacija-viktorina „Kas slepiasi knygų lentynose“ vyko stalo žaidimo forma. Ant grindų „nukeliavęs“ ir gerokai padidėjęs stalo žaidimas (žaidimų kilimo dydis – 2×2 metro!) kvietė išridenti kauliuką ir teisingai atsakyti į užduotus klausimus apie vardus, miestų pavadinimus, gamtos reiškinius, rašytojų pseudonimus, lietuvių kalbą ir kt. Žaidime, skirtame Lietuvių kalbos dienoms, dalyvavo Prienų globos namų komanda „Nemunas“, Jiezno žmonių su negalia komanda „Jieznelė“, Prienų rajono neįgaliųjų draugijos komanda „Svajoklės“ ir dvi LASS Prienų filialo komandos „Lyra“ ir „Pavasaris“.
Edukacijos sumanytoja Lietuvos audiosensorinės bibliotekos Kauno padalinio darbuotoja Skaidra Grabauskienė, padedant Prienų visuomenės sveikatos biuro darbuotojai Evelinai, išmoningai vedė viktoriną. Susirinkusiuosius pasveikino, neįgaliųjų tarpusavio bendradarbiavimu pasidžiaugė Savivaldybės administracijos direktorė Jūratė Zailskienė.
LASS Prienų filialo informacija
Dalės Lazauskienės nuotraukos

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *