Padėkota geriausiems 2022 metų Prienų krašto sportininkams

Prienai ir toliau tęsia tradiciją už visų metų nuopelnus apdovanoti savo srityje labiausiai nusipelniusius žmones. Vasario 17 d. Prienų sporto arenoje pagerbti 2022-aisiais metais Lietuvoje ir pasaulyje Prienų vardą garsinantys sportininkai.

Metų sportininku išrinktas Jiezno kultūrizmo klubo „Uola“ atstovas Valdas Škėrys.

Renginio metu už įvairius sportinius pasiekimus nacionalinėse ir tarptautinėse arenose padėkota daugiau nei 100 pavienių ir Prienų rajono komandoms atstovaujančių sportininkų.
Šiemet Prienų rajono savivaldybė sporto bendruomenę vėl pakvietė teikti pasiūlymus Metų sportininko ir Metų sporto komandos nominacijoms. Į kvietimą atsiliepusios rajono sporto bendruomenės pateikė 15, jų manymu, 2022-aisiais metais labiausiai nusipelniusių sportininkų ir 8 sporto komandas.
Komisijos sprendimu, Metų sportininku išrinktas 2022 m. Lietuvos kultūrizmo federacijos ir tarptautinių kultūrizmo čempionatų nugalėtojas ir prizininkas – Jiezno kultūrizmo klubo „Uola“ atstovas Valdas Škėrys (treneris Vytautas Sadauskas). O Metų sporto

Metų sporto komanda – Prienų futbolo komanda „Nemunas“.

komandos nominaciją pelnė Prienų futbolo komanda „Nemunas“ (treneris Kęstutis Deltuva), praėjusiais metais tapusi Lietuvos futbolo federacijos KAFF III lygos nugalėtoja ir iškovojusi teisę dalyvauti Lietuvos futbolo federacijos II lygos varžybose. Nominantai bei jų treneriai šventės metu apdovanoti autorinėmis statulėlėmis, piniginiais prizais ir Prienų rajono savivaldybės mero Alvydo Vaicekausko padėkomis.
Sportininkų pagerbimo šventėje A. Vaicekauskas taip pat padėkojo olimpinių žaidynių, pasaulio, Europos čempionatų dalyviams, tarptautinių ir nacionalinių varžybų nugalėtojams ir kandidatams, teikė Metų sportininko bei sporto komandos nominacijoms.

Šventės metu už sportinius pasiekimus padėkota daugiau nei 50 rajono moksleivių.

Aukštus sportinius pasiekimus tarptautinėse ir nacionalinėse varžybose pademonstravę sportininkai ir sporto komandos buvo apdovanoti Prienų rajono savivaldybės administracijos direktorės Jūratės Zailskienės padėkos raštais bei reprezentacinėmis dovanomis.
O Savivaldybės Švietimo ir sporto skyriaus vedėjas Rimvydas Zailskas padėkojo daugiau nei pusšimčiui 2022 m. sporto srityje pasižymėjusių Prienų rajono moksleivių.
Pasidžiaugus ir vyresnių, ir jaunesnių Prienų rajono gyventojų sportiniais pasiekimais ir talentu, už krepšinio puoselėjimą merui padėkojo Prienų „Labas GAS“ vyriausiasis treneris Marius Kiltinavičius, kurio vadovaujama komanda po oficialios dalies susirinkusiuosius pakvietė paskanauti savo paruoštų patiekalų.
Rimantė Jančauskaitė

Rubrikoje Sportas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *