Stakliškėse duris atvėrė grožio studija „Renata“

Praėjusį šeštadienį Stakliškėse duris atvėrė grožio studija „Renata“. Jos įkūrėja Renata Ražaitienė sako, kad išsipildė dar viena didelė jos gyvenimo svajonė. Apie tai, kad norėtų dirbti grožio srityje, ji pradėjo galvoti jau daugiau kaip prieš dešimt metų ir tam ruošėsi.
Renata džiaugiasi, kad jos norams pritarė šeima, palaikė vyro tėvai ir didelis būrys bičiulių. Taip visų bendromis pastangomis, vieniems prisidedant darbais, kitiems idėjomis bei padrąsinimu, idėja ir tapo realybe.
Jaukiose patalpose, pritaikytose kirpimo, manikiūro ir kitų procedūrų teikimui, dirbs pati Renata ir dar viena buvusi stakliškietė. Vėliau, pasak Renatos, teikiamų paslaugų, kaip ir darbuotojų, turėtų daugėti. Mintyse jau dėliojasi naujos idėjos bei sumanymai.
Naujojo salono atidarymu džiaugiasi ir Stakliškių seniūnė Nijolė Ivanovienė. Jos teigimu, tokių paslaugų miestelio ir apylinkių gyventojai jau seniai laukė. Ji tikisi, kad šis patogioje vietoje įsikūręs salonas sulauks daug klientų. Juo labiau, kad jo įkūrėja čia ir gyvena, yra sava ir pelniusi daugelio pasitikėjimą.
„Gyvenimo“ informacija

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *