Kaip dekoruoti namų fasadą: 3 idėjos

Nors dažniausiai kaip dekoro priemonės yra minimas dekoratyvinis tinkas fasadui, tačiau yra ir kur kas daugiau opcijų. Aptarsime kelias, kurios gali padėti Jums rasti tai, ko ieškote.

Namo fasadas daugeliui svarbus net labiau nei sodas ant būsto vidus. Norisi tokio, kuris būtų ne tik funkcionalus, tai yra, atsparus aplinkos poveikiui, galiausiai, kuris gražiai atrodytų ir kurti objekto, kuriame gyvena žmonės, jaukumą.

Dekoratyvinis tinkas

Bene pats geriausias pasirinkimas yra dekoratyvinis tinkas. Toli gražu ne vienintelis, tačiau minimas kaip vienas tvirčiausių ir daugelį džiugina tai, kad mažomis investicijomis galima greitai prikelti naujam gyvenimui net ir labai seną namą. Atminkite, kad kokybė bus gera tik tokiu atveju, jeigu tinka bus geros kokybės. Todėl reikia jį pirkti patikimose prekybos vietose, kur net siūloma prekių grąžinimo garantija. Tai yra saugumo rodiklis.

Lentelių apkalimas

Jeigu dekoratyvinis tinkas Jums netinka – tokiu atveju siūlome bandyti fasadą apkalti lentomis. Tai yra galimybė kur kas brangiau, tačiau skoningai parteikti namą. Pasikartosime, kad ne tik kur kas brangiau kainuoja, tačiau taip pat ir priežiūros reikia gana daug.

Dažniausiai tokio tipo lentelės reikia atnaujinti kas kelerius metus. Kadangi darbo tikrai yra daug – kai kurie samdo specialistus. Jeigu finansai leidžia – kodėl gi ne. Tačiau jeigu norisi, kad kartą sutvarkytas fasadas Jums daugiau nebesuktų galvos – vėl minime dekoratyvinį tinką ir jo galimybes.

Klinkerio plytelės

Galiausiai, bent pati brangiausia opcija, kuri tikrai nėra pigi, klinkeris. Dažniausiai džiugina tuo, kad šiuo metu spalvinė gama bei raštų pasiūla yra labai plati, tad kad ir kokio namo Jums norisi – tikrai bus galima tokį turėti. Tačiau ir šiuo atveju kaina dažniausiai yra nemaža. Klinkeris prieinamas daugeliui tik kaip langų dekoro akcentai, tačiau ne viso fasado dengimas.

Gera gyventi tokiuose namuose, kurie yra išbaigti iki mažiausių smulkmenų. Tai dažniausiai suteikia labai malonu pasitenkinimo jausmą. Jis dažniausiai gaunamas tik tokiu atveju, kai namai yra ne tik funkcionalūs, tačiau ir gražūs. Juk juose tuomet būti yra kur kas jaukiau.

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *