Už dalyvavimą „Jaukių namų“ akcijoje – Lietuvos Respublikos Prezidento ir Pirmosios ponios padėkos

Savivaldybę pasiekė Lietuvos Respublikos Prezidento Gitano Nausėdos ir Pirmosios ponios Dianos Nausėdienės padėkos Prienų r. savivaldybės merui Alvydui Vaicekauskui ir Prienų krašto atstovams už indėlį ir įsitraukimą į „Jaukių namų“ akciją.
Atsiliepdamos į Pirmosios ponios Dianos Nausėdienės kvietimą, taip pat Savivaldybės mero A. Vaicekausko paraginimą prieškalėdiniu laikotarpiu rajono įstaigos, organizacijos, bendruomenės, vaikai ir pavieniai žmonės gamino kalėdinius namukus, kurie papuošė Prezidentūros eglę.
Prasmingoje ir gražioje akcijoje dalyvavo Jiezno paramos šeimai centro Globos centras, Jiezno žmonių su negalia sąjunga, Prienų bendruomenės vaikų dienos centras, „Revuonos“ pagrindinės mokyklos Specialiojo ugdymo skyrius, Prienų lopšeliai-darželiai „Saulutė“ ir „Gintarėlis“, Prienų globos namai, Prienų socialinių paslaugų centras, Prienų Justino Marcinkevičiaus viešosios bibliotekos Skriaudžių biblioteka, Veiverių seniūnijos bendruomenė. Prie akcijos prisijungė ir pavieniai žmonės. Vieni pagamintus kalėdinius papuošimus siuntė patys, kitus pristatė Savivaldybės atstovai.
Prezidentūroje vykusiame kalėdiniame renginyje kartu su daugybe Lietuvos vaikų dalyvavo ir Jiezno paramos šeimai centro vaikai.
Prienų r. savivaldybės meras A. Vaicekauskas taip pat nuoširdžiai dėkoja visiems už dovanotą rankų ir širdžių šilumą bei įkvepiantį bendruomeniškumo pavyzdį.
Prienų r. savivaldybės informacija

Rubrikoje Mūsų kraštas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *