Mes žygiavome ir sportavome

Gruodžio 4 dieną dalyvavome žygyje ,,Žygiuoti – tai sportuoti“.
Buvo galima pasirinkti 5 arba 13 km. Mes žygiavome 13 km maršrutą. Startavome ir finišavome prie Prienų kultūros ir laisvalaikio centro. Jaunųjų šaulių suformuota kolona iš Išlaužo (vad. R. Meškauskas), Prienų (vad. T. Stanevičius), Skriaudžių bei Kazlų Rūdos (vad. Ž. Šakočius), Jiezno (vad. S. Žalys) ir Stakliškių (vad. G. Sodaitis) 10 val. pajudėjo iš starto vietos.
Kolona perėję Prienų tiltą, nusileidome prie Nemuno. Žygiavome Nemuno pakrante apie 3 km miško link. Oras buvo neblogas: nelijo, nesnigo, šaltukas irgi nesikandžiojo. Tik miške kelias buvo slidokas, ypač Žvėrinčiaus take… Ne vienam teko pagauti ,,kiškį“. Sustojimo punktuose buvome pavaišinti vandeniu ir karšta arbata: vyšnių, šaltalankių, citrinų ir t.t. Apie 13 val. pasiekėme „civilizaciją“ – išėjome iš miško prie Prienų poliklinikos. Suformavę tvarkingą koloną žygiavome į finišo vietą. Pasiekus finišą, buvome pavaišinti įvairių skonių „Activus“ košėmis, taip pat apdovanoti žygio medaliais, o dabar laukiame e. diplomų.
Dėkojame „TrenkTuro“ organizatoriams už šauniai suorganizuotą žygį, kuris mums suteikė galimybę žiemos metu pajudėti ir linksmai praleisti laiką.
Ieva Kimbirauskaitė ir Miglė Kardokaitė, Jiezno gimnazijos jaunosios šaulės

Rubrikoje Esu saugus, kai žinau.... Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *