Tradiciniame mero padėkos vakare – apdovanojimai už verslo iniciatyvas

Gruodžio 6 d. Prienų rajono savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas sukvietė Prienų krašto verslininkus, įmonių ir įstaigų vadovus į tradicinį Padėkos vakarą, kuriame jiems padėkojo už Prienų vardo garsinimą, įgyvendinamas verslo idėjas ir bendradarbiavimą su Savivaldybe.

Konkurso „Sukurta Prienų krašte 2022“ nugalėtojos UAB „Ekofrisa“ vadovė L.Dužinskienė su Kauno PPAR viceprezidentu V.Damalaku ir meru A.Vaicekausku.

Mero A.Vaicekausko teigimu, nors šie metai verslui buvo nelengvi dėl augančių energetinių išteklių kainų, stringančių tiekimų, jo atstovai įnešė svarų indėlį į krašto ekonomiką, plečia verslus ir mokesčiais papildo Savivaldybės biudžetą. Nepaisant iššūkių, verslo rizikos, verslininkai teikia paramą seniūnijoms, remia sporto, kultūros ir socialines iniciatyvas, taip pat prisideda prie palaikymo akcijų, skirtų kovojančiai Ukrainai ir jos piliečiams.
Tradiciškai verslo atstovams buvo pristatyti Prienų rajono savivaldybėje įgyvendinti investiciniai projektai, svarbiausi įvykiai ir kultūrinės tradicijos.

Už drąsios verslo iniciatyvos įgyvendinimą Prienuose apdovanotas UAB „Windowsa“ vadovas V.Mitkevičius.

Bendradarbiaujant su Kauno pramonės, prekybos ir amatų rūmais, vakaro metu buvo įteikti apdovanojimai išskirtinius produktus, paslaugas sukūrusiems, svarbius projektus įgyvendinusiems verslininkams.
Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų viceprezidentas Vydas Damalakas ir meras Alvydas Vaicekauskas pasveikino trečią kartą organizuoto konkurso „Sukurta Prienų krašte“ nugalėtoją. Ja tapo UAB „Ekofrisa“, pristačiusi įmonėje sukurtą produktą – užpilamus miltelius iš grikių glotnučiui pagaminti. Įmonės direktorei Linai Dužinskienei įteiktas Prienų krašto kalvio Martyno Breikšto pagamintas prizas „Aitvaras“ ir nugalėtojo sertifikatas. Padėkos kalboje

MB „Nemuno turas“ vadovui M.Žiedeliui – apdovanojimas už Nemuno atgaivinimą ir pritaikymą laivybai.

verslininkė, Kauno PPAR Prienų atstovybės vadovė L.Dužinskienė išreiškė viltį, kad ir kitos įmonės drąsiau dalyvaus konkurse bei pristatys Prienų krašte pagamintus produktus.
Pastaraisiais metais Savivaldybė skiria vis didesnį dėmesį tam, kad būtų sukurta patraukli verslui aplinka, verslininkai pastebi šias pastangas ir investuoja Prienų krašte.
Už drąsias verslo iniciatyvas specialiu prizu buvo apdovanoti UAB „Windowsa“ vadovai Laura ir Vytautas Mitkevičiai, kurių pastangų dėka buvęs specialiosios mokyklos pastatas Prienuose buvo modernizuotas ir paverstas daugiabučiu gyvenamuoju namu.

„Metų projekto 2021“ nominacija įteikta Prienų Just.Marcinkevičiaus viešosios bibliotekos direktorei D.Čepeliauskienei (centre).

Už bendradarbiavimą su Savivaldybe, įgyvendinant Nemuno atgaivinimo ir pritaikymo turistinei laivybai idėją, apdovanojimas įteiktas mažosios bendrijos „Nemuno turas“ vadovui Mindaugui Žiedeliui.
Praėjusiais metais „Gyvenimo“ laikraščio skaitytojai tradiciniuose 2021 Metų projekto rinkimuose išskirtiniausiu ir aktualiausiu Prienų rajono savivaldybėje išrinko viešosios erdvės projektą – Prienų Justino Marcinkevičiaus viešosios bibliotekos kiemelį, kurio meniniai akcentai įprasmina kraštiečio, poeto Justino Marcinkevičiaus atminimą. Laikraščio redaktorė Ramutė Šimukauskaitė apdovanojimą – tautodailininko Andriaus Lik išdrožtą skulptūrą „Paukštis“ – įteikė šios bibliotekos direktorei Daivai Čepeliauskienei, drauge su kolektyvu ir partneriais įgyvendinusiai šią prasmingą idėją.
Kauno PPAR viceprezidentas Vydas Damalakas pasidžiaugė tarp 800 rūmų narių matoma Prienų verslo atstovybės veikla, glaudžiais ryšiais, nuolatiniais susitikimais su Savivaldybės vadovais ir paragino verslininkus aktyviau burtis, teikti savo pasiūlymus ir, žinoma, naudotis įvairiomis rūmų paslaugomis.
Vakaras baigėsi grupės „Aquarium de Clara“ – dainininkės Claros Giambino, šokėjų Gaudrės Kazlauskaitės ir Gedimino Stuko – koncertu bei mero surengtu furšetu.
„Gyvenimo“ informacija
Dalės Lazauskienės nuotraukos

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *