Prezidentūros kalėdinę eglę papuoš ir Prienų krašto žmonių pagaminti žaislai

Artėjant nuostabiausioms metų šventėms, Lietuvos Respublikos pirmoji ponia Diana Nausėdienė pakvietė mokinius, bendruomenes ir šeimas įsijungti į „Namų jaukumo“ akciją ir kartu sukurti simbolinį Lietuvos Valstybės medį, kurį puoštų namukai, kupini žmonių širdžių šilumos ir kūrybos.
Džiaugiamės, kad į šią akciją įsitraukė Jiezno paramos šeimai centras ir Jiezno paramos šeimai centro Globos centras, Jiezno žmonių su negalia sąjunga, Prienų bendruomenės vaikų dienos centras ir „Revuonos“ pagrindinės mokyklos Specialiojo ugdymo skyrius, Prienų lopšelis-darželis „Saulutė“, Prienų globos namai, Prienų r. savivaldybės socialinių paslaugų centras, pavieniai žmonės.
Trečiadienį į Vilnių iškeliavo 43 rankų darbo nameliai, kurie kartu su kitų savivaldybių nameliais papuoš Prezidentūros kalėdinę eglę. Vėliau bus padovanoti tiems, kuriems šiuo metu namų šilumos trūksta labiausiai. Papuošimų pristatymu pasirūpino Prienų r. savivaldybė. Atskirai į Prezidentūrą savo pagamintus namelius siuntė ir Skriaudžių krašto gyventojai, susibūrę gaminti namelius Skriaudžių bibliotekoje.
„Nuoširdžiai dėkoju visiems, atsiliepusiems į kvietimą dalyvauti prasmingoje akcijoje: socialinių įstaigų, bendruomenių atstovams, vaikams, neįgaliesiems, senjorams, jų vadovams ir pagalbininkams. Jūsų rankomis pagaminti namukai ne tik puošnūs, jaukūs, bet ir unikalūs. Į kiekvieną iš jų sudėta daug meilės, širdies šilumos ir kruopštumo“, – žavėdamasis darbais kalbėjo Prienų r. savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas. Meras visiems palinkėjo gražaus artėjančių švenčių laukimo ir jaukumo kiekvienuose namuose.
Prienų r. sav. informacija

Rubrikoje Mūsų kraštas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *