Lopšelyje-darželyje „Gintarėlis“ atidarytos atnaujintos grupės

Praėjusį penktadienį Prienų lopšelio-darželio „Gintarėlis“ kolektyvas kartu su ugdytinių tėveliais, kolegomis iš kitų Prienuose veikiančių darželių bei Savivaldybės atstovais džiaugėsi atnaujintomis darželio grupių patalpomis.
Šiuo metu „Gintarėlyje“ veikia 7 grupės, pirmieji šiuolaikiškai atnaujintomis patalpomis galės džiaugtis „Nykštukų“ ir „Boružiukų“ grupių lankytojai. Kaip renginio metu sakė darželio direktorė Jūratė Liutkuvienė, vaikai – didžiausias mūsų turtas ir Dievo dovana, todėl investicija į darželio patalpų atnaujinimą – tai investicija į jaunimą ir ateitį.
Sveikindamas „Gintarėlio“ bendruomenę su gražia atsinaujinimo pradžia, Savivaldybės švietimo ir sporto skyriaus vedėjas Rimvydas Zailskas pastebėjo, jog, kad ir kaip banaliai beskambėtų, aplinka vaikų ugdymo procese lemia išties labai daug, tad ir geros ugdymo sąlygos vaikams yra būtinybė ir prievolė.
Anot Prienų rajono savivaldybės mero Alvydo Vaicekausko, visi turi lūkestį, kad vaikai turėtų geras ugdymo sąlygas, kurį Savivaldybė pamažu stengiasi įgyvendinti. Ir nors spalio 21-ąją „Gintarėlio“ bendruomenė oficialiai atidarė tik dvi atnaujintas patalpas, A. Vaicekausko teigimu, ateityje darželio laukia ir daugiau pokyčių. Pasak mero, jau yra ir vizija, ir investicinis projektas, tad viliamasi, jog pokyčiams įgyvendinti pavyks gauti lėšų.
Gerėjančiomis vaikų ugdymo sąlygomis atvyko pasidžiaugti kolegos ir iš kitų ugdymo įstaigų. Jie „Gintarėliui“ linkėjo ir toliau gražėti.
Mažieji „gintarėliai“ gausiai susirinkusiems svečiams dovanojo koncertinę programą.
Rimantė Jančauskaitė

Daugiau nuotraukų: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=laikrastisgyvenimas&set=a.550100170452639

Rubrikoje Mūsų kraštas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *