Pasveikino Socialinių paslaugų centro atstovai

Antradienį darbo diena Savivaldybėje prasidėjo nuo sveikinimų. Pasveikinti visų darbuotojų su praėjusia Vietos savivaldos diena atvyko Prienų rajono savivaldybės socialinių paslaugų centro atstovai ir Neįgaliųjų dienos grupės lankytojai.


Socialinių paslaugų centro direktorės pavaduotoja Liuda Šeškuvienė padėkojo Savivaldybei už bendradarbiavimą, inovatyvių sprendimų rėmimą, vildamasi, kad glaudus bendradarbiavimas rūpinantis Prienų krašto žmonėmis ir teikiant jiems būtinas paslaugas tęsis ir toliau.
Neįgaliųjų dienos grupės lankytojai įteikė savo rankomis pagamintą dovaną – gėlių kompoziciją, kuri suras vietą Savivaldybės administracijos erdvėse. Taip pat buvo pristatyta Neįgaliųjų dienos grupės asmenų su intelekto sutrikimais abstraktaus meno darbų paroda „Mes…“, eksponuojama administracijos pirmojo ir antrojo aukšto fojė. Šią parodą su neįgaliaisiais parengė SPC užimtumo specialistė Agnė Knašytė. Kviečiame aplankyti ir pasigrožėti žmonių su negalia darbais, kuriuose perteiktos jų nuotaikos ir emocijos.
Savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas visų darbuotojų vardu nuoširdžiai padėkojo Socialinių paslaugų darbuotojams ir neįgaliesiems už dovanas bei parodą ir taip pat įteikė simbolinę dovaną.
Prienų r. savivaldybės informacija

Rubrikoje Savivalda. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *