Labai ačiū visiems už pagalbą!

Sveiki! Esame šeima iš Ukrainos, beveik pusę metų gyvenusi Jiezne. Aplinkybės klostosi taip, kad mums, nepaisant karo, reikia grįžti namo. Baisu, bet būtina. Norime padėkoti visiems už pagalbą.
XXI amžiuje niekas Europoje negalėjo įsivaizduoti, kad karas ateis į jų namus. Taip pat ir mes, ukrainiečiai, apie tai nepagalvojome. Tačiau realybė pasirodė daug baisesnė. Šimtai tūkstančių sunaikintų namų, šeimų ir gyvybių.
Dėl to, kas vyksta mūsų šalyje, turėjome išvykti ir ieškoti prieglobsčio. Labai baisu buvo eiti bet kur ir beveik be nieko. Bet Dievas išgirdo mūsų maldas ir mes beveik pusę metų gyvenome Jiezne. Šis ramus, tylus ir jaukus miestas padėjo nuraminti įtemptus nervus, o vietos gamta džiugino sielą.
Nuoširdžiai dėkojame jūsų šaliai, miesto valdžiai ir visiems mus palaikiusiems žmonėms. Jūsų visų dėka buvome aprūpinti viskuo, ko reikia gyvenimui. Nuoširdžiai dėkojame už ypatingą dvasinį palaikymą ir rūpestį kunigui Rolandui, kuris rūpestingai mus globojo, aprodė vietos grožybes, supažindino su krašto istorija ir papročiais.
Mes įsimylėjome Jiezną ir čia susiradome draugų. Bet aplinkybės tokios, kad reikia grįžti namo.
Nuoširdžiai linkime taikos ir klestėjimo jūsų šaliai, sveikatos ir laimės žmonėms! Vertinkit pasaulį, gyvenimą, mėgaukitės akimirkomis su šeima ir draugais. Tegul Jums padeda Dievas. Labai ačiū visiems už pagalbą! Labai tikimės, kad visas šis siaubas baigsis ir galėsime su visa šeima atvykti pas jus atostogauti, nes neįsimylėti Jūsų krašto neįmanoma!
Su pagarba ir linkėjimais – Valentina, Alena ir Marija!

Rubrikoje Mūsų kraštas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *