Prienų TAU studentai pradėjo naujus mokslo metus

Į Prienų Trečiojo amžiaus universiteto naujų mokslo metų atidarymą susirinko pilnutėlė salė žinių, įspūdžių, kelionių ištroškusių studentų. Užsiėmimų lankytojus, kuriems jau per 55-erius metus, pasveikino Prienų švietimo pagalbos tarnybos direktorė  Danutė Stankevičienė, Prienų rajono savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas, muzikinę programą dovanojo LASS Prienų filialo vokalinis ansamblis „Puriena“ ir Prienų KLC grupė „Solo plius“.
Danutė Stankevičienė padėkojo visiems lankytojams, kurie jau keletą metų ištikimai lanko užsiėmimus, Savivaldybei ir merui – už finansinį ir moralinį palaikymą, Prienų KLC darbuotojams – už pagalbą organizuojant renginius. Pasak jos, tai, kad Trečiojo amžiaus universiteto studentai yra susiformavęs ir vieningas kolektyvas, parodė Prienų miesto šventė, kurios eisenoje jie gausiai dalyvavo pasipuošę marškinėliais su TAU logotipu. Direktorė trumpai prisiminė džiugias praėjusių mokslo metų užsiėmimų, kelionių, susitikimų su įdomiais žmonėmis akimirkas, paragino bendrauti, dalintis vieniems su kitais savo unikalia patirtimi, išlikti jauniems ir žingeidiems.
Spalį Trečiojo amžiaus studen-tų laukia trys įdomūs susitikimai. Laukinės gamtos fotografavimo paslaptis atskleis menininkai, fotografai, filmų kūrėjai Ričardas Anusauskas ir Rūta Žemaitienė; kaip keliauti automobiliu, patars, Italijos įdomybes pristatys keliautoja ir fotografė Jūratė Zailskienė; serialo „Giminės“ filmavimo užkulisius praskleis aktorius, scenaristas, knygos „Giminės. Taip jie jas kūrė“ autorius Bronius Bušma.
„Gyvenimo“ informacija

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *