Linkėjo pasitikėjimo ir sėkmės…

Šiemet Birštono gimnaziją baigė 15-oji abiturientų laida. Liepos 16-ąją 35 gimnazistams buvo įteikti brandos atestatai. Kartu su abiturientais jų sėkme šventinio vakaro metu džiaugėsi ir jų tėveliai, mokytojai, draugai. Šventę puošė muzikiniai pasirodymai, dalį jų atliko ir patys abiturientai.

Padėka šimtukininkui Justinui Pranckevičiui…

Pirmasis taręs sveikinimo žodį Birštono gimnazijos direktorius Alvydas Urbanavičius pasidžiaugė, jog pagal savivaldybes Birštono gimnazijos dvyliktokai geriausiai išlaikė matematikos egzaminą. Direktorius linkėjo abiturientams pasitikėti savimi ir turėti didelių lūkesčių: „Ženkite gyvenime tvirtai ir drąsiai.“
Prieš įteikiant atestatus buvo padėkota mokytojams ir tėvams, vėliau akcentuotos gimnazijoje įgytos kompetencijos: mokslo, pilietiškumo ir kultūros.
– Nuėjote ilgą pažinimo ir brandos kelią, išmokote daug gyvenimo pamokų, – sugrįždamas į mokyklinius metus dvyliktokams sakė Birštono vicemeras Vytas Kederys.

…ir jo mokytojai Kristinai Justinavičienei.

Perduodamas Birštono savivaldybės merės Nijolės Dirginčienės sveikinimus V. Kederys šios šaunios laidos abiturientams padėkojo už aktyvumą ir gimnazijos bei miesto garsinimą, o naujame, iššūkių kupiname, gyvenimo kelyje linkėjo pasitikėjimo ir sėkmės. Jis taip pat įteikė ir merės padėkas bei pinigines premijas. Jos skirtos vienintelį šimtuką Birštono gimnazijoje gavusiam Justinui Pranckevičiui (iš anglų kalbos egzamino) bei pažangiausiai abiturientei – Ugnei Vaičiūnaitei. Taip pat apdovanota ir anglų kalbos mokytoja, Birštono savivaldybės tarybos narė Kristina Justinavičienė.
Akcentavusi savarankiškumą Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėja Jolita

Pažangiausios abiturientės premiją pelnė Ugnė Vaičiūnaitė.

Jablonskienė kvietė moksleivius siekti svajonių ir įteikė jiems padėkas už rezultatus olimpiadose. Jas gavo Jonė Adomaitytė, Simona Brūzgaitė, Martynas Butkus, Viltenė Gylytė, Justas Jakubsevičius, Agnė Paulikaitė, Justinas Pranckevičius, Austė Stankevičiūtė, Aistė Stunžėnaitė, Edas Valenta.
Apdovanojimų buvo ir daugiau. Birštono savivaldybės tarybos narė Valė Petkevičienė ne tik linkėjo drąsos, atkaklumo bei ryžto, bet ir perdavė Seimo nario Andriaus Palionio dovanas . Jas pelnė Simona Brūzgaitė ir Rokas Zdanavičius. Abiturientams padėkojo ir Birštono kultūros centro bei Lietuvos šaulių sąjungos būrelio vadovai.
Buvo padėkota ir šventišką atmosferą kūrusiems renginio bei klasių auklėtojams – Arnoldui Juozaičiui ir Rasai Stravinskienei. Šventės pabaigoje sveikinimo žodžius tarė Tarybos narė Jurgita Šeržentienė, gimnazijos tarybos tėvų atstovė Rosita Ulinskienė ir kiti mokinių tėveliai. Visi jie akcentavo profesijų pasirinkimą, dorą, sąžiningumą ir pagarbą.
Justas Virbickas

Rubrikoje Mokyklų gyvenimas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *