Birštono TAU užbaigė mokslo metus

Vėl skubam vasaros kvatoklės kviečiami,
Sušilti saulėje ir pievose paklysti,
Apsikabinti tuos, kuriuos suspėsim aplankyt.
Kvepės namai gėlėm ir bičių medumi,
O vakarais terasoje klegės draugystė,
Ir taip norėsis langus ir duris plačiai atidaryt.
Vėl skubam vasaros kvatoklės kviečimi….
(A. Ferevičienė)

Gyvenimas lekia nesustabdomai. Štai dar viena vasarėlė pabeldė į mūsų langus. Kiekvieno iš mūsų laimė ir pilnatvė tiesiogiai susijusi su saviraiška, nuolatiniu tobulėjimu, bendrystės su kitais pajautimu ir gera savijauta. Dažnai šauni draugija ir įdomi veikla padeda užsimiršti, padovanoja daug gerų emocijų.
Birštono TAU studentai įveikė dar vieną studijų etapą, kuris iš tiesų buvo nelengvas. Dėl pandemijos buvo ilgokai susitikinėta virtualiai. Vėliau vėl atsiradus galimybei, laiką leidome kartu, įgijome naujų žinių, keliavome, kurėme, sveikatinomės, dalyvavome įvairiose edukacinėse programose. Kūrybos ir saviraiškos fakultetą baigė 43 studentai. Jie išklausė 2 metų studijų programą ir gavo diplomus. Kitais metais planuojami, Kultūros ir sveikos gyvensenos fakulteto užsiėmimai, į kuriuos jau noriai rašosi mūsų absolventai.
Dėkojame šventėje dalyvavusiems svečiams : Birštono savivaldybės merei Nijolei Dirginčienei, LRS nario Andriaus Palionio padėjėjai Valei Petkevičienei. Birštono savivaldybės merė įteikė padėkas už nuoširdų darbą, kūrybiškumą Birštono TAU dekanei Astai Ferevičienei, direktorės padėjėjams Antanui Kisieliui ir Kazimierui Drižilauskui. Seimo nario Andriaus Palionio padėka įteikta Birštono TAU direktorei Nijolei Jakimonienei, universiteto klausytojams.
Šventėje taip pat dalyvavo 16 Vilniaus MČTAU turizmo fakulteto studentų ir jų dekanė Teodora Dilkienė. Jie palinkėjo birštoniečiams niekada nenustoti mylėti gyvenimą, visus darbus daryti su meile, būti aktyviems, žingeidiams, skleidžiantiems savo gyvenimišką patirtį jaunajai kartai.
Diplomų įteikimo šventės dalyvius ypač sužavėjo gamtos fotomenininkų Rūtos Žemaitienės ir Ričardo Anusausko sukurtas kino filmas ,,Keturi metų laikai – 2″. Kvapą gniaužiančios jaudinančios istorijos iš gyvūnų gyvenimo, įdomi pažintis su gamtos gyventojais ilgam išliks atmintyje. Atsisveikinome vieni kitiems linkėdami gražios vasaros, dėkodami už nuostabia bendrystę ir tikėdamiesi naujų susitikimų rudenį.

Birštono TAU administracija

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *