Vieta, kurioje patogu gyventi ir dirbti

Susitikimų su Lietuvos ir Latvijos žiniasklaidos atstovais metu Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė kalbėjo apie Birštono kurorto patrauklumą jame kurtis ir gyventi!
Pokalbio metu, pristačiusi naujausius nuveiktus darbus — rekonstruotą Jaunimo gatvę, atidarytą Sporto ir sveikatingumo centrą, sparčiai vykstančią gyvenamųjų pastatų renovaciją, merė atkreipė dėmesį į miesto privalumus: saugumą, eilių moderniuose vaikų darželiuose nebuvimą, nedelsiant suteikiamas socialines paslaugas, itin kokybiškas sveikatos priežiūros paslaugas, teikiamas Birštono PSPC.
N.Dirginčienė pristatė ir artimiausius planus – Nemuno upės valymą, planuojamus statyti globos namus, vasaros rogučių trasą, senų pastatų – buvusio kino teatro ir kurortologijos laboratorijos – rekonstrukcijas, kapitaliai remontuojamą Meno mokyklą. Pasak merės, šiuo metu Birštonas – tai vieta, kurioje patogu gyventi ir dirbti!
Apie naujienas bei būsimus projektus žurnalistams kalbėjo ir susitikime dalyvavę įstaigų bei įmonių vadovai, Birštono turizmo ir informacijos centro direktorė Rūta Kapačinskaitė.

Rubrikoje „Birštono versmės“. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *