„Pasitikime vasarą 2022“

Kašonių bibliotekos kiemelyje vyko vasaros šventė ,,Pasitikime vasarą 2022“, skirta Jiezno vardo 530 metų sukakčiai paminėti. Šventėje dalyvavo Jiezno kultūros ir laisvalaikio centro folklorinis ansamblis (vad. I. Valentenė), Jiezno kultūros ir laisvalaikio centro mėgėjų teatro grupė ,,Žaltvykslė“ (vad. A. Jaruševičienė) ir Jiezno gimnazijos šokėjai (vad. R. Kandrotienė).
Šventės dalyviai galėjo išbandyti akies žvitrumą ir rankos taiklumą smiginio, baudų mėtymo ir šaudymo pneumatiniu ginklu varžybose. I, II, III vietų laimėtojai buvo apdovanoti proginiais medaliais ir diplomais. Jaunieji šauliai visus vaišino šauliška koše, o šeimininkės – namine gira ir namine duona.
Jiezno seniūnas Algis Bartusevičius įteikė padėkos raštus šventės organizatoriams Kašonių bibliotekininkei Danutei Bajorienei ir Kašonių bendruomenės pirmininkui Daliui Kabašinskui.
Už pagalbą organizuojant šventę rengino organizatoriai – Kašonių biblioteka ir Kašonių bendruomenė – dėkingi renginio partneriams – Jiezno seniūnijai, Jiezno gimnazijai, Jiezno kraštiečių bendruomenei, Dukurnonių bendruomenei, Jiezno kultūros ir laisvalaikio centrui, Jiezno gimnazijos mokytojams Ramutei Kandrotienei, Sauliui Šimanskui ir Sigitui Žaliui.

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *