Viešėjo savivaldybių delegacijos iš Latvijos ir Lenkijos

Po kelerių metų pertraukos į Prienų miesto šventę su draugiškumo vizitais buvo atvykusios oficialios delegacijos iš miestų partnerių – Talsu (Latvijos), Parčevo ir Liubano (Lenkija), taip pat iš Suvalkų savivaldybės, atstovaujamos merų, tarybų pirmininkų bei narių, administracijų vadovų, ugdymo ir paslaugų įmonių atstovų. Su visomis savivaldybėmis Prienų rajono savivaldybę arba jos įstaigas sieja bendri projektai.

Prienų rajono savivaldybės vadovai ir darbuotojai su delegacijų atstovais.

Meras Alvydas Vaicekauskas svečius iš kaimyninių valstybių priėmė savivaldybėje, susitikimo metu jiems buvo pristatytas Prienų miestas, žymiausios rajono vietovės, architektūros paminklai ir gamta, papasakota apie pastaraisiais metais įgyvendintus projektus, kurių metu atnaujinti gyvenamieji ir viešosios paskirties pastatai bei aplinka.
Delegacijų atstovai merui įteikė Prienų 520-ties metų jubiliejui skirtas dovanas, o prieniečiai juos apdovanojo miesto suvenyrais.
Svečiai dalyvavo miesto šventės renginiuose, mero surengtame šventiniame vakare, jiems buvo surengtos ekskursijos į Jiezną ir Stakliškes.
„Gyvenimo“ informacija

Rubrikoje Mūsų kraštas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *