Baseino lankytojams neteks laukti eilėje

Per pusę metų nuo atidarymo Prienų baseinas išpopuliarėjo, lankytojai ypač džiaugiasi paslaugų kokybe už palyginti nedidelę kainą. Tačiau pastaraisiais mėnesiais susiruošusiems pasilepinti vandens ir pirčių zonose, ypač savaitgaliais, nepatogumų ėmė kelti eilės prie kasos. Klientams, taip pat ir atvykusiems su mažais vaikais, tekdavo palūkuriuoti, kol klientai grąžins apyrankes ir raktelius nuo spintelių.
Į piko metu susidarančias eiles dėmesį atkreipė ir politikai. Praėjusiame Tarybos posėdyje Deividas Dargužis pasiteiravo Prienų kūno kultūros ir sporto centro direktoriaus Audronio Deltuvos, kaip numatoma spręsti šią problemą.
A.Deltuva sakė, kad yra organizuoti viešieji pirkimai, nupirkta daugiau spintelių. Kai UAB „Rūdupis“ įrengs vietą antrai kasai, klientai bus aptarnaujami greičiau.
Meras A.Vaicekauskas pridūrė, kad architektams yra skirta užduotis suprojektuoti patalpas Prienų sporto arenos kavinei. Jai atsiradus, arenos ir baseino patrauklumas dar labiau išaugs. Mero teigimu, taip pat deramasi su investuotojais dėl nedidelio viešbučio šalia Prienų KKSC įrengimo.

Rubrikoje Mūsų kraštas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *