Šeimos restoranas ne tik šeimai

„Šeimos restorano“ įkūrėjai Dainora Balčiukynaitė ir Simonas Beliūnas su juos konsultavusiu Lietuvoje „Geriausio virėjo“ titulą pelniusiu Jevgenijum Volkovu.

Prienų kultūros ir laisvalaikio centre – įkurtuvės. Po kelerių metų pertraukos buvusioje kavinėje pirmuosius lankytojus kviečia jiezniškio Simono Beliūno ir jo draugės Dainoros Balčiukynaitės atidarytas „Šeimos restoranas“.

– Džiaugiamės čia įsikūrę. Visų lauksime dieną, vakare, savaitgaliais ir čia, ir terasoje, po vieną ir šeimomis.Vaikučiams jau turime įrengę žaidimų kampelį. Galėsite pietauti, vakarieniauti, švęsti gimtadienius, pobūvius ir mėgautis šiek tiek kitokiu, sveiku maistu, – įkurtuvių šventėje kalbėjo Dainora, kviesdama žodį tarti jų norus ir lūkesčius įgyvendinti padėjusiam Lietuvoje „Geriausio virėjo“ titulą pelniusiam Jevgenijui Volkovui.
Jevgenijus džiaugėsi virtuvėje sutikęs puikius darbuotojus, ypač aukščiausio lygio virėją Meilę, kuriai perduoda savo estafetę. Tiki, kad ji tobulai atkartos viską, ką aptarė, sumanė, surašė…
– Kuo daugiau šventės! Rekomenduoju apsilankyti. Geras maistas, labai jauki aplinka, – kvietė Jevgenijus.
Prienų rajono savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas sakė, kad tai puikus pavyzdys, kai savivaldybei investavus į aplinką – patalpų sutvarkymą – pritraukiamas verslas.
– Turime jaukų restoraną, kurio Prienams labai reikėjo. Dėkui šiems jauniems žmonėms. Jie nepabijojo iššūkių, laimėjo konkursą ir manau, sėkmingai darbuosis. Restoranas yra atsinaujinusiame Kultūros ir laisvalaikio centre, plečiamos naujos veiklos, tad savaime bus ir lankytojų, – kalbėjo meras.
Savivaldybės Architektūros ir urbanistikos skyriaus vedėja Dalia Joneliūnienė pasidžiaugė taip pat galėjusi prisidėti prie šio jaukaus, „Ritos gėlių“ salono floristikos darbais išpuošto interjero kūrimo.
– Jei žmogus dirba su meile – ir rezultatai ryškūs. Meilės čia daug, patirties – taip pat, nes restorano vedlys yra Simono mama, jau dvidešimt metų Jiezne turinti kavinukę „Pas močiutę“. Linkiu daug gerų, turtingų, protingų klientų, savo restoranų tinklo. Klestėkite, – linkėjimais prisidėjo D. Joneliūnienė.
Restoranas išties labai jaukus. Dainora ir Simonas sakė, kad ir išskirtinis, nes virtuvė – prancūziška. Tai – Jevgenijaus sumanymas, kuris sudarinėjo meniu ir įtraukė įdomesnių, patikrintų patiekalų. Kainos restoraninės, rinkos. Štai pietūs – iki 5 eurų. Bus ir firminis patiekalas. Koks? Kai užeisite, sužinosite.
Beje, tarp darbuotojų yra puiki virėja iš Ukrainos, tad antradieniais bus „Ukrainiečių diena“. Pinigai, surinkti už tos dienos pietus, bus skiriami Ukrainai paremti.
Onutė Valkauskienė

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *