Laikinos priedangos vietos Prienų rajone

Gyvenimas parodė, kad civilinė sauga, pasiruošimas ekstremalioms situacijoms yra aktualus ir svarbus visais laikais. 
Prienų rajono savivaldybės administracija, rūpindamasi savivaldybėje gyvenančių ir esančių žmonių apsauga, surinko duomenis apie rajone esančias vietas, statinius, kurie oro pavojaus atveju gali tapti laikina gyventojų priedanga. Tikimės, kad susipažinę su pateikta informacija ir išgirdę pavojaus signalą ar gavę trumpąją žinutę į telefoną apie staiga kylančią grėsmę gyventojai žinos, kur gali trumpam laikui pasislėpti.
Atkreipiame dėmesį, kad daugiabučių ir individualių gyvenamųjų namų gyventojai, kurių namuose yra rūsiai, prireikus turėtų slėptis juose. Tie gyventojai, kurie rūsių neturi, turėtų ieškoti priedangos visuomeninių pastatų rūsiuose.
Susipažinti su laikinos priedangos vietomis, kurios yra numatytos seniūnijose, galima Prienų rajono savivaldybės svetainėje http://www.prienai.lt/go.php/lit/Civiline-sauga
Informuojame, kad sąrašai ir toliau bus tikslinami. Kviečiami atidžiai išnagrinėti pateiktą informaciją ir jeigu turite pastabų, papildymų ar pasiūlymų, prašome rašyti el. paštu administracija@prienai.lt arba skambinti tel. (8 319) 61 174.
Primename, kad svarbi visiems civilinės saugos informacija skelbiama www.lt72.lt.
Prienų r. sav. informacija

Rubrikoje Teisė žinoti. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *