KOKIA GALĖTŲ BŪTI SVAJONIŲ DOVANA?

Kiekvienas iš mūsų turime savo išskirtinę nuomonę apie tai, ką vadiname romantika. Tik nėra lengva nuspręsti, kokia gi galėtų būti toji svajonių dovana. Vienam tai gali būti kaitinimasis egzotiškos šalies paplūdimyje, kitam – kopimas į kalnus, trečiam – skraidymas oro balionu, ketvirtam – apsilankymas Molėtų observatorijoje ir žvaigždžių stebėjimas per teleskopą. O jeigu gyvenate poroje, tai itin atsakingas uždavinys pasirinkti tokią dovaną, kuri galėtų nudžiuginti abu. O gal būtų gerai bent vieną savaitgalį praleisti dviem Trakuose?

Kuo porą gali pradžiuginti senoji sostinė – Trakai?

Trakai yra garsūs ne vien savo įspūdinga pilimi, kuri kasmet sutraukia tūkstančius lankytojų ne tik iš Lietuvos, bet ir daugybės užsienio šalių. Šis miestas patrauklus ir jame įsigyvenusių kultūrų įvairove, nes čia savo etnines šaknis yra įleidę, ne tik totoriai, karaimai ir kartvelai, praturtinę Trakus savitomis tradicijomis bei amatais. Čia galima ne tik paragauti karaimų patiekalo – kibinų, bet ir leistis į žygius dviračiais ar paplaukioti valtimis. O kam širdį traukia įspūdinga architektūra, to laukia proga pabuvoti Užutrakio dvare, kuris iš tolo primena baltą gulbę. Čia būtų pati šauniausia vieta įsimintinai jūsų poros fotosesijai surengti. Kad meilės išvykos stebuklai per vieną dieną nesibaigtų, reikėtų tik pasirinkti tik kurį nors vieną iš gausybės Trakuose esančių viešbučių, jame įsikurti bent kelioms dienoms ir vakarais mėgautis romantiška vakariene dviem. Tad dviese aplankyti Trakus būtų tikrai geras abiejų pasirinktas sprendimas.

Kokias dar galimybes saldžiai porelei pasiūlytų viešnagė Trakuose?

Senojoje Lietuvos sostinė, kurią XIV amžiuje įkūrė Lietuvos didysis kunigaikštis Gediminas,  tikrai gali pasiūlyti ne tik romantiškus pasivaikščiojimus vaizdingomis vietomis, bet ir daugybę pačių įvairiausių pramogų. Jų tikrai yra gausu. Pavyzdžiui, viena iš romantiškiausių pramogų – tai įspūdingas pasiplaukiojimas jachta po Galvės ežerą. Dar galimas ir žavingas skrydis oro balionu arba lėktuvu virš Trakų ir jų apylinkių.

Čia netrūksta vietų, kur galima mėgautis SPA malonumais su masažais. Viena iš įspūdingiausių pramogų – tai pažintinis nardymas su povandenine fotosesija, nemažiau smagios pramogos – tai ir pasijodinėjimas žirgais, ir ekskursija į šokolado muziejų, senosios kibininės aplankymas. Todėl tikrai verta pakviesti kartu nuvykti į Trakus savo mylimą žmogų ir suteikti abiem daug malonių išgyvenimų, po šios išvykos į senąją Lietuvos sostinę norėsis sugrįžti dar ir dar kartą. Čia romantiška aplinka garantuojama ištisus metus.

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *