Prienų „LabasGas“ ir toliau lieka turnyrinės lentelės dugne

2021–2022 m. Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezone Prienų „LabasGas“ jau trečią kartą keičia trenerį.

Dar 2021 m. pabaigoje principingoje kovoje Prienų ekipai vadovavęs laikinasis treneris Vidas Ginevičius komandos vairą perdavė Tomui Gaidamavičiui. Sausio pradžioje įvykęs naujojo Prienų krepšinio komandos vairininko debiutas buvo prisvilęs – sausio 4 d. rezultatu 86:80 prieniškiai pralaimėjo „Šiaulių-7bet“ komandai.
Vėliau Prienų ekipa sužaidė dar dvejas rungtynes, kuriose teko susidurti su turnyrinės lentelės lyderiais: 2-ąją vietą užimančia Vilniaus „Ryto“ komanda ir pirmąją poziciją laikančiu Kauno „Žalgiriu“. Deja, abejos rungtynės prieniškiams taip pat baigėsi nesėkme, tačiau paskutinėje kovoje su Kauno „Žalgiriu“ prieniškiai pademonstravo savo charakterį. Nors „Žalgiris“ iš Prienų sugrįžo su pergale, rungtynės nebuvo tokios lengvos, kokių galbūt tikėtasi.
„Po pertraukėlės „LabasGas“ ant parketo grįžo kovingai (42:47) ir kiekvienas „Žalgirio“ bandymas atitrūkti sulaukdavo atsakymo, taip intriga kėlėsi į paskutinį kėlinį. 6:0 – taip atrodė kauniečių spurtas ketvirčio pradžioje, tad skirtumas vėl buvo dviženklis – 67:56. Nors „Žalgiris“ siekė nešvaistyti dviženklio pranašumo, R.Ivanauskas turėjo kitų planų (70:77), vis tik laikas sparčiai seko ir finišas buvo palankus žalgiriečiams“, – rašoma oficialiame LKL puslapyje.
„Nepasakyčiau, kad trūko jėgų, gal kažkiek, labiau trūko šalto proto, nes žaidėme prieš patyrusią komandą ir gana gerai laikėmės tris su puse kėlinio. Patį galą taip paleisti nedovanotina. Kvaili sprendimai, klaidos – esame jauna komanda, mokysimės“, – po pralaimėtos intriguojančios kovos sakė Prienų „LabasGas“ treneris T. Gaidamavičius.
Prienų ekipa iki šiol yra laimėjusi vos vienerias rungtynes ir patyrusi 15 pralaimėjimų. Šiuo metu Prienų „LabasGas“ turnyrinėje lentelėje užima paskutinę (11-tą) vietą.
Parengta pagal „Betsafe LKL“ informaciją

Rubrikoje Sportas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *