Profesionali kompiuterinė tomografija

Siekiant diagnozuoti įvairius susirgimus labai daug padės kompiuterinė tomografija (KT). Tai patikimas ir greitas būdas sužinoti ligų diagnozes skirtingose kūno srityse. Rezultatai gaunami labai greitai, būna tikslūs ir išsamūs, todėl tai vienas patikimiausių sprendimų diagnozuojant ligas. Skaitydami toliau sužinosite apie kompiuterinę tomografiją ir atrasite patyrusius klinikoje dirbančius specialistus, kurie pasirūpins atlikti reikiamus tyrimus.

Kompiuterinės tomografijos privalumai

Kompiuterinė tomografija atliekama specialiu prietaisu tomografu, kuris išgauna dvimatį tiriamo audinio ar organo vaizdą. Vaizdas išgaunamas itin tikslus, nustatant tiriamojoje dalyje net menkiausius pakitimus. Būtent tie pakitimai dažniausiai ir signalizuoja apie besiformuojančias ligas, kurių plitimą būtina kuo skubiau sustabdyti. KT puikiai tinka tiek galvos smegenų, tiek stuburo, tiek įvairių vidaus audinių ir organų tyrimams atlikti.

KT padeda diagnozuoti ligas dar tada, kai nepasireiškia jokie jų simptomai, todėl ligą tokioje stadijoje išgydyti yra žymiai lengviau, nei pastebėjus simptomus per vėlai. Deja, daugeliui dažniausiai taip ir nutinka.

Nedelskite ir pasitikrinkite, ypač tuomet, jei pastebite pirmuosius galimus ligų simptomus!

Atvykus į modernų medicinos centrą Jums bus suteiktos aukščiausios kokybės diagnostikos paslaugos. Klinikoje veikia pažangi diagnostinė įranga ir taikomi inovatyviausi tyrimų metodai, todėl rezultatai tikslūs ir patikimi. Nustačius diagnozę būsite nukreipti tiesiai pas savo srities specialistus, kurie jau toliau pasirūpins viskuo, kaip reikia. Būkite užtikrinti, jog Jūsų rūpesčiai – patikimų specialistų rankose. Laiku kreipdamiesi dėl ligų diagnozavimo lengviau užkirsite kelią susirgimams.

Išankstinis pasiruošimas tyrimams

KT tyrimas reikalauja tam tikro išankstinio pasiruošimo. Tyrimo metu naudojama jonizuojanti spinduliuotė, todėl KT netinka nėščioms moterims. Vengti šių tyrimų reikėtų ir tiems, kurie yra jautrūs jodo preparatams, kadangi tyrimų metu pacientams duodama atsigerti jodo kaip kontrastinės medžiagos. Patys tyrimai nėra kenksmingi, nes spinduliuotė yra naudojama labai mažais kiekiais.

Tiriant skirtingas kūno sritis kiekvieno tyrimo specifika kiek skiriasi, būdingas ir kiek kitoks pasiruošimas. Bet kokiu atveju, prieš tyrimus pacientui suteikiamos išsamios konsultacijos, gydytojas įvertina galimą tyrimų riziką ir pateikia savo rekomendacijas.

Affidea kompiuterinė tomografija leis laiku sužinoti ligų diagnozes ir užkirsti ligoms kelią. Užsiregistruokite tyrimams nedelsdami ir neatidėliokite sprendimų vėlesniam laikui!

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *