Kalėdinė dovana Šiauliuose: kaip nustebinti šiemet?

Kalėdos – magiška ir jauki šventė, kurios daugelis neįsivaizduoja be dovanų. Kalėdinės dovanos – tai būdas parodyti dėmesį bei nudžiuginti artimuosius. Tačiau vis sudėtingiau išrinkti dovanas žmonėms, kurie visko turi, tad ką dovanoti šiauliečiams?

Winter seasonal concept gift box

Laikas dviese
Norintys dieną praleisti kartu su mylimu žmogumi, gali išbandyti haloterapijos seansą dviems. Seansas siūlomas „Premier by Dead Sea“ salone. Šios procedūros atpalaiduoja, ramina nervų sistemą, stiprina organizmo atsparumą, ilgalaikėje perspektyvoje mažina respiratorinių susirgimų tikimybę. Taip pat tai yra vienas iš pagrindinių ir efektyviausių, kvėpavimo takų ir plaučių problemų profilaktikos ir reabilitacijos metodų.

Sveikatingumas
„Elemi“ salonas Šiauliuose, turi itin didelį paslaugų asortimentą. Jie gali suteikti įvairių rūšių procedūras: nuo kobido veido iki giliųjų raumenų masažo. Vis dėlto, populiariausias ir geriausiai vertinamas pasiūlymas – grožio sveikatinimosi programa „Sukurk save iš naujo“. Tai – 2 val. trunkanti grožio programa, kurią sudaro klasikinis nugaros masažas, mioplastikos veido masažas bei alginatinė kaukė.

Atsipalaidavimas
SPA Šiauliai turi daug. Todėl ieškantys atpalaiduojančių masažų, jų ras beveik visur. Visgi, „Bona Sforca“ salonas siūlo nuostabų atpalaiduojantį viso kūno masažą. Šis masažas ypač tinka pervargus, nusilpus imuninei sistemai, kai kamuoja susierzinimas, nerimas. Taip pat jis gydo nugaros ir sąnarių skausmus, gerina kraujotaką, tinka onkologiniams ligoniams, nėščiosioms, esant hormoniniams sutrikimams menopauzės metu. Dovanokite mamai progą atsipalaiduoti!

Išskirtinės procedūros
Grožio salonas „Aronija“ taip pat teikia ypatingas paslaugas. Viena jų – nugaros masažas su karštais akmenimis. Karštų akmenų masažas yra atliekamas su vulkaninės kilmės akmenimis, kurių šiluma derinama su masažiniais judesiais, padedančiais dar labiau atpalaiduoti kūną.
Šiame salone verta išbandyti ir dar vieną programą – „Energijos formulė“. Ją sudaro pasilepinimas garinėje pirtyje, nugaros masažas be poilsis su žolelių arbata. Visa tai suteiks energijos antplūdį, kai ypač nėra jėgų.

Dovanų kuponas
Be abejo, čekis – geriausia dovana, kuomet nežinote ką dovanoti ar ko asmeniui konkrečiai reikia. Visuomet išsisuksite su Douglas, knygyno, prekybos centro čekiais. Taip pat galite įteikti grožio salono kuponą, kuris padės žmogui pačiam išsirinkti paslaugą (masažą, plaukų procedūrą, manikiūrą, pedikiūrą ir t. t.).

Prenumerata
Jei žmogus mėgsta skaityti arba domisi tam tikra sritimi, galima padovanoti žurnalo / laikraščio prenumeratą, kuri padės turiningai praleisti liūdnus vakarus ar nuobodų savaitgalį. Jei asmuo domisi žvejyba, dovanokite „Žvejys ir žuvis“ prenumeratą, jei stato namą „Statybos“ arba „Super namai“, jei draugių rate turite šviežiai iškeptą mamytę – „Mažylis“ arba „Tavo vaikas“, o automobilių fanui – „Keturi ratai“. Akivaizdu, jog kiekvienam artimajam atrasite tinkantį leidinį, todėl kas mėnesį galėsite džiuginti jį su mylimu žurnalu pašto dėžutėje.

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *