V. Šeškaus kariauna iš Prienų išsivežė dar vieną pergalę

Praėjusį trečiadienį Prienų „LabasGas“ sužaidė paskutines Lietuvos krepišnio lygos (Betsafe-LKL) rungtynes šiais metais. Šįkart Vido Ginevičiaus treniruojama Prienų ekipa namuose sutiko buvusio ilgamečio Prienų krepšinio klubo trenerio Virginijaus Šeškaus kariauną iš Jonavos.
2021–2022 metų LKL sezone – tai antroji Prienų ir Jonavos klubų akistata, dar dvejas varžybas Prienų „LabasGas“ ir Jonavos „Cbet“ yra sužaidę „Citadele KMT“ turnyre. Deja, visus kartus fortūna nuo prieniškių nusisuko. Nesėkmingos buvo ir paskutinės šių metų rungtynės, kurias V. Šeškaus auklėtiniai laimėjo 13 taškų persvara (rezultatau: 81:68).
Gana sėkmingai pradėję rungtynes, prieniškiai nesugebėjo išsaugoti taškų persvaros ir antrajame kėlinyje rezultatas jau buvo lygus, o į ilgąją pertrauką jonaviečiai išėjo palikę Prienų ekipą su dviženkliu taškų deficitu, kurį išlaikė iki pat rungtynių pabaigos.
„Pasižiūrėjus į klaidas ir kokios jos – kai kurios nesuvokiamos protu, o patyrusi Jonavos ekipa už tai baudė. Jauna komanda, stabilumo trūksta, lyg apsidžiaugėme, bet vėl tenka galvoti: kas čia yra“, – po rungtynių apmaudo neslėpė laikinas Prienų ekipos vairininkas Vidas Ginevičius.
„Laikėmės tam tikro plano, atsirado ir du lyderiai – Šaulys ir Kozys. Visi atrodė neblogai, galiu padėkoti, kad ir prieš Kalėdas pasiekėme pergalę, ir prieš Naujus metus. Po Naujųjų laukia sunkios rungtynės. Galiu vyrus tik pasveikinti“, – komandos žaidimą komentavo Virginijus Šeškus.
V. Ginevičiui laikinai perėmus Prienų ekipos vairą, Prienų komanda, regis, atsitiesė – prieniškiai sužaidė įspūdingas rungtynes prieš Kauno Žalgirį, iškovojo pergalę prieš Utenos „Juventus“, todėl, V. Šeškų nustebino nustebino prieniškių energijos stoka. „<…> Mes važiavom čia bijodami“, – sakė strategas.
Po paskutiniųjų 2021 metų rungtynių turnyrinėje lentelėje Prienų „LabasGas“ užima 11 vietą. Savo sąskaitoje komanda turi 1 pergalę ir 12 pralaimėjimų. Panašu, jog turnyrinėje lenetelėje didžiausias prieniškių konkurentas – Pasvalio „Pieno žvaigždės“. Pasvaliečiai yra iškovoję viena pergale daugiau ir yra sužaidę 14 (Prienų „LabasGas“ – 13) rungtynių. Sekanti prieniškių dvikova laukia sausio 4 d. Išvykoje Prienų ekipa susitiks su Šiaulių „Šiauliai 7-bet“.
Parengta pagal „Betsafe-LKL“ informaciją

Rubrikoje Sportas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *