Plytelės grindims. Kokias pasirinkti?

Įsirenginėjant namus, biuro ar kitas patalpas dažnai nežinome, kokias grindų plyteles pasirinkti. Grindų plytelių asortimentas toks platus, jog lengvai galima pasiklysti, tačiau nereikėtų nuvertinti grindų plytelių įsirenginėjant namų ar kitų patalpų interjerą, nes jos atlieka ne tik grindų dangos funkciją, bet ir yra interjero detalė. Plytelių dėka galite net pakeisti vizualų patalpų dydį, jį sumažinant ar padidinant.Tad keletas grindų plytelių pavyzdžių, lengvesniam Jūsų apsisprendimui įsirenginėjant namus.

Keraminės grindų plytelės

Keraminės grindų plytelės yra labiausiai paplitusi plytelių rūšis. Jas daug kur galėsite pritaikyti, tačiau, keraminės grindų plytelės yra pritaikytos vidaus patalpoms dengti, nes esant šaltam orui jos gali greičiau suirti, todėl nerekomenduojama jomis kloti lauko erdves. Keramines plyteles nesunku pritaikyti, nes spalvų ir plytelių raštų pasirinkimas ypač platus. Jeigu norite vizualiai didesnės patalpos rinkites blizgias keramines plyteles, taip pat, jos lengvai prižiūrimos ir yra lengvai pašalinami nešvarumai, o matinės plytelės puikiai tiks vonios dangai, be to ant jų įvairūs nešvarumai bus mažiau matomi.

Akmens masės grindų plytelės

Akmens masės plytelės yra ne ką mažiau populiarios nei keraminės grindų plytelės, tačiau kitaip nei keraminės grindų plytelės, akmens masės plytelėmis gali būti dengiama ne tik vidaus patalpų erdvės, bet ir lauko. Jos yra atsparios tiek šalčiui tiek karščiui, taip pat mažiau sugeria drėgmę nei kitos plytelių rūšys. Jeigu mėgstate eleganciją, prabangos įvaizdį, akmens masės plytelės bus puikus pasirinkimas įsirenginėjant įvairias patalpas, jas lengva priderinti, yra įvairiausių matmenų ir raštų. Jas taip pat nesunku prižiūrėti, jos yra atsparios smulkiems įbrėžimams ar įtrūkimams. Pasirinkę akmens masės grindų plyteles nesunkiai susikursite elegantišką ir stilingą namų interjerą.

Sukurti stilingą patalpų interjerą nėra taip sunku, kaip gali pasirodyti, jeigu žinosite plytelių rūšis, savybes iš kokių medžiagų jos pagamintos, Jums tereikės išsirinkti jų spalvas, raštus apsispręsti norite matinės ar blizgios grindų dangos ir susikurti nuostabų interjerą savo namams, o platų grindų plytelių pasirinkimą visada galite rasti https://www.iris.lt/19-plyteles-grindims.

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *