„Prienų“ krepšinio klubui nepadeda nei namų sienos

Ateinantį sekmadienį, lapkričio 14 d., Prienų krepšinio komanda „Labas GAS“ namuose sutiks svečius iš Klaipėdos. Tai bus devintosios komandos rungtynės Lietuvos krepšinio lygos (LKL) 2021–2022 metų sezone.
Nesėkmingai pradėjusiems sezono pradžią, Prienų krepšininkams išsikapstyti iš duobės nepavyksta ir kone įpusėjus Lietuvos krepšinio lygos reguliariajam sezonui. Praėjusį pirmadienį rezultatu 109:88 pralaimėję rungtynes prieš „Šiaulių 7bet“, prieniškiai ir toliau lieka paskutinėje vietoje.
„Atrodėme šiek tiek pavargę, be energijos ir užsidegimo. Vėliau bandėme grįžti į rungtynes, bet buvo vėlu. Išleidau netradicinį penketą, kuris atrodė labiausiai užsidegęs, tačiau gynyba buvo prasta. Nebijokime pasakyti – žaidėme be vieno naudingiausių žaidėjų lygoje. Jo pamaina sužaidė silpnai ir leido varžovų centrui sužaisti monstriškas rungtynes“, – po nesėkmingų rungtynių su „Šiauliais“ spaudos konferencijos metu sakė „Labas GAS“ treneris Marius Leonavičius.
Iki šiol Prienų komanda yra sužaidusi aštuonerias rungtynes, ketveriose iš jų prieniškiai svečius pasitiko Prienų pramogų ir sporto arenoje, tačiau namų sienos nepadėjo….
Paskutinį kartą Prienų komanda tokią nesėkmę patyrė prieš ketverius metus (2017–2018 m. sezone). Tuomet lapkričio viduryje prieniškiai turėjo vos vieną pergalę, o sezono pabaigoje su 8 pergalėmis ir 28 pralaimėjimais užėmė paskutinę vietą.

Rubrikoje Sportas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *