Aptarėme nuveiktus ir suplanavome būsimus darbus

Rugsėjo 22 d. LSDP Birštono skyriaus Taryba rinkosi aptarti nuveiktų ir suplanuoti būsimų darbų!


Tradiciškai Skyriaus tarybos posėdis prasidėjo geromis naujienomis:
. Į bičiulių gretas buvo priimta nauja partijos narė Eglė.
. Skyriaus Tarybos nariai pasveikino pirmininkę Nijolę Dirginčienę praėjusio gimtadienio proga – visi nuoširdžiai linkėjome jai sėkmės, stiprybės ir sveikatos!
. Pasidžiaugėme Birštono vienkiemio bendruomenės gautu I vietos apdovanojimu, pelnytu respublikinio konkurso vietos bendruomenėms „BENDRUOMENĖ – ŠVYTURYS 2020 – KELIAS Į SĖKMĘ“ nominacijoje „Kultūros kolektyvais garsi vietos bendruomenė“.
Taip pat posėdžio metu aptarėme politinę situaciją Lietuvoje ir Birštone, diskutavome apie praėjusius ir būsimus LSDP Birštono skyriaus renginius bei sąskrydžius. Gaila, kad, nuolat besikeičiant epidemiologinei situacijai dėl COVID-19 ligos, jau antrus metus organizuoti renginius tampa vis sudėtingiau. Pagerėjus situacijai Lietuvoje, galbūt jau galėsime surengti socialdemokratinę konferenciją, visuotinį šventinį narių susirinkimą bei tradicinę kalėdinę eglutę Birštono savivaldybės daugiavaikėms šeimoms ir vaikams su negalia.
Visada maloniai laukiame norinčiųjų pasidalyti savo idėjomis ir jas realizuoti. Jei Jūs pats svarstote ar pažįstate žmonių, norinčių, bet dar nedrįstančių prisijungti prie mūsų būrio, nedvejokite – kreipkitės į Birštono skyriaus atsakingąją sekretorę Pauliną tel. 8 624 03671 arba el.p. birstonas.lsdp@gmail.com.
Socialdemokratai laukia Jūsų!

Rubrikoje Politika. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *