Nemajūnų dienos centro mažieji lankytojai išlydėjo vasarą

Prabėgus ypatingai šiltai vasarai, norisi akimirkai sustoti, atsigręžti atgal ir dar kartą prisiminti gražiausias akimirkas, pasidžiaugti patyrimais ir atradimais.


O pasidžiaugti tikrai turime kuo. Kaip ir kasmet, taip ir šią vasarą, su mažaisiais Centro lankytojais daug keliavome. Aplankėme Delfinariumą, Jūrų muziejų, pramogų parką ,,Tarzanija“, esantį Alytaus r., Pelėdų kaimą, įsikūrusį Kėdainių rajone. Taip pat organizavome išvykas ir savame krašte: aplink supančiuose miškuose grybavome, žygiavome takais, vedančiais Nemuno link, aplankėme S. Moravskio koplyčią Nemajūnų kapinaitėse.
Laiką leidome ne tik žygiuodami, bet ir sportuodami su dviračiais bei paspirtukais. Kad ir kaip smagu keliauti, Nemajūnų dienos centre buvo organizuojamas turiningas vaikų laisvalaikio užimtumas: socialinių įgūdžių ugdymo pamokėlės, užsiėmimai su psichologe, meno terapijos užsiėmimai, stalo- lauko žaidimai, kulinarinės pamokėlės, piknikai kieme, kino seansai, karaokės-šokių popietės.
Netrūko ir svečių. Mus aplankė Birštono policijos komisariato bendruomenės pareigūnė Milda Mardosienė, sveikatos priežiūros specialistė Ingrida Mieliauskaitė. Vyko ir edukacinis užsiėmimas ,,Mobilus planetariumas – sferinis kinas“.
Dienos centro vasaros veiklas vainikavo uždarymo šventė kartu su pripučiamais spalvotais batutais. Palydėdami vasarą, vaikai džiaugėsi muilo burbulais, nuotaikinga muzika. Ši diena buvo gausi vaikų šypsenų, draugysčių, smagių patirčių ir šiltų emocijų. Nors vasaros linksmybės ir baigėsi, tačiau mes ir toliau laukiam mažųjų lankytojų Nemajūnų dienos centre.
BĮ Nemajūnų dienos centro informacija

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *