Jei ieškote kažko, susijusio su aktyviu ir judriu kolektyvu, tada orientacinės varžybos būtų idealus sprendimas

Šio žaidimo tikslas yra kuo greičiau pasiekti žaidimo pabaigą, sprendžiant įvairius galvosūkius. Tam jums reikia naudoti specialiai paruoštus įrankius: degtukus, prožektorius, magnetus ir net bulves-jums gali prireikti visko. Orientacinės varžybos skatina komandas ieškoti netradicinių sprendimų, ugdyti kūrybiškumą ir loginį mąstymą bei tobulinti komandinio darbo įgūdžius. Šio tipo žaidimo metu galima vaikščioti, jie gali būti organizuojami pasirinktame mieste ar natūralioje aplinkoje, jei jie turi platų geografinį diapazoną. Šis žaidimas labai tinka aktyvioms ir kūrybingoms komandoms! Turite būti ne tik pasiruošę fiziniams pratimams, bet ir pasiruošti mankštintis!

Ką verta žinoti apie šį žaidimo formatą:

  • Vienintelės tokios orientacinės Lietuvoje su mūsų sukurta programėle. Daugiau nei 50 skirtingų užduočių, galimybė pasirinkti startą ir finišo vietą. Daugiau galimybių suteikianti programėlė.
  • Vienas populiariausių formatų. Skirtingo lygio trasos, niekur nematytos užduotys, komandinis darbas, strategijos. Įgysite naujų žinių ir praktikos, stiprinsite komandą.
  • Orientacines varžybas galime suorganizuoti Jūsų pasirinktoje vietoje. Pritaikysime užduotis, sukursime unikalias trasas. Kiekviena vieta gali tapti orientacinių varžybų trasa. Esant poreikiui, galime padėti atrasti vietą šiai veiklai jūsų pasirinktame regione!

Jei norite gerai praleisti laiką ir suartėti su savo kolegomis, ši veikla yra kaip tik jums

Orientacija yra teigiamas ir įdomus laisvalaikio praleidimo būdas, kuriam nereikia specialių žinių ar specialių įgūdžių, tačiau reikia ugdyti fizinio ir loginio mąstymo įgūdžius, stiprinti santykius su draugais, patirti daug įdomių nuotykių ir smagiai praleisti laiką. Dažnai net nepagalvojame, kiek naudos mums suteikia kartu praleistas laikas tiek su šeima, tiek su draugais, taip pat reikia nepamiršti ir kolegų. Orientacinis žaidimas – tai puiki galimybė geriau pažinti miestą, save bei komandos narius. Tai aktyvi pramoga skirta tiek individualiam žaidėjui, tiek grupei žmonių. Orientaciniai žaidimai lavina mąstymą, logiką, orientavimąsi aplinkoje bei skatina kurti genialias mintis. Tai puiki proga išbandyti save komandinėje užduotyje.

Pirmasis kartas dažniausiai yra įsimintiniausias, bet kokiu atveju, yra daug įdomių žaidimų, kuriuos galima dar integruoti į orientacines varžybas

Orientacija yra įdomi ir įsimintina renginio koncepcija. Organizuojame aukščiausio lygio orientacines varžybas miestuose ir sodybose visoje Lietuvoje ar kitur jūsų pasirinkimu. Daugeliu atvejų mes sukursime unikalų orientacinį žemėlapį pasirinktai vietai, kad galėtumėte visapusiškai pasinaudoti esamos vietovės savybėmis. Jei tai miestas, tada mes stengiamės pamatyti naujas vietas ir sužinoti įdomių faktų, o kartu ir nuotykių, jei tai sodyba-stengiamės pasinaudoti esama situacija (miškai, tvenkiniai, ežerai ir kt.). Mūsų orientacinė užduotis yra specialiai sukurta komandiniam darbui. Ieškodami teisingo atsakymo ne tik gerai praleisite laiką, bet ir geriau pažinsite savo kolegas bei pajusite komandinio darbo jėgą! Orientacinės varžybos – pramoga, kurią verta išbandyti kiekvienam kolektyvui.

 

Rubrikoje Teisė žinoti. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *