Visi keliai veda į Birštoną…

Janina ir Algirdas Paukščiai ir mylimas jų anūkėlis Aronas:
– Septyniasdešimt penkerius metus Birštone: gimęs, augęs ir čia paliksiu viską… Žmogus – kaip medis iš šaknų – kiek skirta, tiek augs. Čia, Birštone, savas lizdas. Štai mano žmona Janina, mūsų anūkėlis Aronas, – džiaugdamasi gražiomis akimirkomis drauge graži birštoniečių šeima patikino, kad gera čia gyventi, gražu ir džiugu. Matyt, dėl to taip traukia jų miestas svečius, kurie, pasak jų, yra malonūs, bendraujantys.


Jurgita ir Ramūnas iš Kauno:
– Birštone mes ne pirmą kartą. „Eglės“ sanatorijoje – pirmą kartą. Čia labai patogu atsipalaiduoti nuo miesto triukšmo. Gražūs parkai pasivaikščioti.


Aistė ir Ainius:
– Atostogaujame pas birštonietę močiutę. Mums labai patinka parkas, sūpynės, buvome ir ant Vytauto kalno, į bokštą lipome. Labai patinka ežerėliai, o vakarais šerti antytes. Turim ir įsipareigojimų – mamai padėti nuskinti šilauoges.


Augustė ir Redas:
– Ir į Birštoną atvykom pirmą kartą gyvenime, ir į „Eglės“ sanatoriją. Labai nauja, tvarkinga, smagu, daug žmonių. Labai patiko šis parkas, ypač medžiai. Tik takai galėtų būti tikri, ne iš trinkelių, o tikri miško takai. Gaila, kad dabar susitikome, nes tik ką ir išėjome į Birštoną. Rytoj papasakotume daugiau įspūdžių.


Pora iš Vilniaus:
– Norime likti anonimiški, taip ir parašykit, kad atvykome fotografuoti voverių, sutikome be galo „draugišką“ voveraitę, kuri mielai pozavo tai ant vienos pušies kamieno, tai ant kitos, parke, netoli senų miesto kapinių.

Parengė Palma Pugačiauskaitė

Rubrikoje „Birštono versmės“. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *