Revuonos parke – nauja užkandinė

Mažiau nei savaitė. Tik tiek laiko duris yra atvėrusi nauja užkandinė „Snack up“, įsikūrusi Prienų Revuonos parkelyje. Idėjos ateina netikėčiausiomis akimirkomis – ne išimtis ir ši istorija. „Pavasarį paragavau kavos iš čia pat parkelyje stovinčio kavos aparato, ji man pasirodė neskani – kilo idėja, jog čia reikia kažko kokybiško“, – sako kavinės duris kartu su marčia Greta atvėrusi Aušra Radzevičiūtė.

Pradžia visuomet nėra pati lengviausia – prireikė gauti daug leidimų, kad kavinukė galėtų stovėti ne bet kur, o regioninio Nemuno kilpų parko teritorijoje. Taip pat buvo nelengva pačią kilnojamo tipo patalpą pastatyti parko viduryje, tačiau Aušra džiaugiasi, kad tik gegužės mėnesį pradėjusi rinkti dokumentus, jau liepą galėjo atidaryti kavinę. Taigi viskas vyko greitai ir sklandžiai. Tiesa, daug darbų dar laukia ateityje – vizualizacija, pavadinimas, iškabos, tačiau gera pradžia – pusė darbo.
Planuojama, jog kavinė veiks ištisus metus. Asortimentas jau dabar yra gana platus – ledai, pieno kokteiliai, vafliukai, šaltalankių gira, tačiau planuose labiau greito ir šilto maisto užkandinės meniu atitiksiantys patiekalai – dešrainiai, mėsainiai, bulvytės, vištiena, taip pat ir gėrimai – šaltalankių karšta arbata, karšti kokteiliai. Žiemą planuojami ir staliukai viduje.
Kavinukėje dirbanti Dovilė sako, kad karštu oru prieniečiai labai dažnai perka „Frape“ kavas, vaflius, ledus. Jai aptarnauti žmones nesunku ir smagu.
Tai – pirmas Aušros ir Gretos verslas, tačiau ateities planai – plėstis Prienuose ir ne tik atidarant panašaus pobūdžio užkandinę, bet kiek rimtesnio tipo kavinę.
Užkandinėje pirmą kartą su šeima besilankiusi ir vafliukus ragavusi Ramunė sako, jog tokių vietų Prienuose trūksta: „Žmonės čia tikrai užsuks“.

Gerda Minajevaitė

Rubrikoje Mūsų kraštas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *