Ir daugiau sužinojom, ir pabendravom

Birštono onkologinių ligonių klubas „Viltis gyventi“ (vadovė Nijolė Dusevičienė) šią karštą vasarą savo nariams organizavo labai aktualią paskaitą, kaip saugoti širdį per kaitrą.

Carito bendruomenės namuose susirinkusiesiems paskaitą skaitė gydytojas Jurgis Valentinas Janulis. Labai  naudinga buvo susipažinti su širdies struktūra ir funkcijomis, gydytojas išdalino lapus su nuotraukomis ir patarimais, kuriuos visad turėsime po ranka, taip pat pasidalino savo patirtimi, patarė, kaip pagelbėti savo širdžiai.
Renginį paįvairino dainos ir humoras. Gydytojas J.V.Janulis pagrojo akordeonu, jam saksofonu pritarė gydytojas stomatologas Petras Stanevičius. Skambėjo Jurgio Janulio atliekamos dainos, o mums žinomas dainavome visi kartu…Vėliau susėdome prie kavos puodelio mielam pabendravimui.
Labai dėkoju klubo narėms Dalytei, Vilmutei ir kitoms, padėjusioms organizuoti šitą popietę, ir visiems, laukiantiems susitikimų, atvykusiems pasisemti žinių bei pabūti drauge. Renginys buvo įdomus ir išties naudingas.
Nijolė Dusevičienė

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *