„Pievose“ – ir tradicinės, ir naujos paslaugos bei renginiai

Kai prieš penkerius metus „Asmeniškos krautuvėlės“ savininkė Kristina Kasikauskienė turėjo išsikelti iš Birštono autobusų stoties pastato, daugelis pamėgusiųjų jos gėlių parduotuvę labai nuliūdo. Išgyveno ir pati Kristina, bet neilgai. Netrukus į savo gėlių karalystę ji jau kvietė Basanavičiaus gatvėje.
Čia išsipildė ir svajonė turėti kava kvepiančią erdvę. Netrukus užsukusiems išgerti gardžios, rūšinės kavos, „Asmeniškos krautuvėlės“ šeimininkė jau pasiūlydavo ir originalų desertą. Vėliau asortimentą papildė Beatos ledais. O štai, atšventusi devintąjį „Asmeniškos krautuvėlės“ gimtadienį, Kristina su bičiuliais išėjo į pievas. Išėjo tikrąja to žodžio prasme. Mat, būtent vaikštinėjant panemune, mintyse ir atklydo pavadinimas būsimam gastrobarui.
Kaip sakė pati Kristina, užteko tik dviejų mėnesių, kad gėlių parduotuvėlės ir šalia

Gastrobaro „Pievos“ atidarymo šventėje koncertavo „The HONKIN’DUDES Brass band“

buvusios patalpos taptų vientisa erdve. Erdve, kurioje sutilptų gėlės, suvenyrai, kava, gaivūs gėrimai, Beatos ledai, įvairūs natūralūs produktai (namų kvapai, eteriniai aliejai, kūno priežiūros priemonės) ir dominuotų iš vietos maisto produktų pagaminti patiekalai.
„Pievų“ gastrobaro naujiena – šeštadieniais ir sekmadieniais kurorto svečiams siūlomi vėlyvi pusryčiai, kurių meniu – ne tik tradiciniai blyneliai, Benedikto kiaušiniai, bet ir jau spėtas pamėgti karštas, Birštono apylinkėse spaudžiamas varškės sūris su uogiene. Ir, žinoma, sveiki namų darbo desertai. Akcentai į sveiką maistą dominuos ir popietiniame gastrobaro valgiaraštyje.
Dar vienas originalus „Pievų“ pasiūlymas – tai galimybė įsigyti Jums patikusią, ant stalo stovėjusią vazelę, žvakidę ar net kėdę, ant kurios sėdėjote. Tiesa, jeigu panorėsite kelių kėdžių, gali tekti kiek palaukti, kol su „Pievomis“ bendradarbiaujanti danų firma jas pagamins.
Ir tai dar ne viskas. Pasak Kristinos Kasikauskienės, kaip pievose gali braidyti tarp gausybės žolynų, taip ir mintyse – tarp daugybės idėjų, kurias padėjo ir padeda įgyvendinti muzikantai, menininkai ir kiti bendraminčiai.
Tad „Pievos“ kvies ir į tradicinius džiazo bei poezijos vakarus, įvairias prezentacijas bei degustacijas, suteiks erdvę asmeninėms šventėms. Žinoma, laukia ir naujos parodos bei netikėtos ir mielos staigmenos.
Ramutė Šimukauskaitė

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *