Kavos staliukų formos: kokią pasirinkti?

Turbūt visiems žmonėms, kurie ieško, kokį staliuką nusipirkti, pasirinkimą apsunkina siūlomas gaminio formų asortimentas. O išsirinkti tinkamą yra svarbu, nes svetainėje ant šio baldo yra laikomi įvairiausi daiktai. Tad pateikiame informacijos apie kiekvieną kavos staliuko formą, kad Jums būtų lengviau išsirinkti.

Stačiakampis

Ši forma yra tinkama, jei turite standartinę ilgą sofą. Tada kiekvienas gali laisvai pasiekti savo norimą gėrimą. Taip pat tai yra geras pasirinkimas, kai turima mažai vietos ir yra siauras praėjimas. Stačiakampiai žurnaliniai staliukai yra modernesni, palyginus su kitais ir jie turi daugiausiai vietos ant paviršiaus. Jei ant stalo mėgstate laikyti ne tik gėrimus ar maistą, bet ir kitus daiktus, galite įsigyti staliuką su sandėliavimo funkcija.

Kvadratinis

Jei priešais sofą turite pora kėdžių – kvadrato formos staliukas puikiai tiks. Pastatykite jį pokalbio zonos viduryje. Tokio tipo staliukai kambariui suteikia estetišką ir simetrišką išvaizdą. Jie yra vieni iš praktiškiausių, nes kartais po paviršiumi turi vietos kitiems daiktams susidėti.

Ovalus

Jei namie yra mažų vaikų – ovalus staliukas yra geras pasirinkimas. Jis neturi jokių aštrių kampų, su kuriais būtų galima rimtai susižaloti. Nors ovalus staliukas ir yra ilgesnis nei apvalus, jis tinka, jei svetainė yra praėjimas į kitą dažnai naudojamą kambarį. Taip bus užtikrinamas patogus ir laisvas judėjimas, taip pat išvengiama įvairių nepatogumų vaikštant.

Apvalus

Dažnai organizuojate su draugais filmo vakarus pas Jus namuose? Apvalus kavos staliukas pasižymi komfortu ir funkcionalumu, todėl puikiai tinka tokiais atvejais. Jeigu turite paprastą vientisą sofą – aplink staliuką galite apstatyti minkštus sėdmaišius. Tačiau turint L formos sofą, šis gaminys puikiai tilps ir visi galės susėsti aplink staliuką.

Taigi, kiekviena staliukų forma turi savo privalumų. Pateikta informacija gali Jums palengvinti tokio baldo pasirinkimo procesą. Tačiau verta paminėti, kad kiekvieno kambario išmatavimai yra unikalūs, tad išsirinkite tokį baldą, koks Jums labiausiai tiks. Papuoškite savo namų erdvę patogiu staliuku ir mėgaukitės prie jo praleidžiamu laiku su artimaisiais.

Rubrikoje Teisė žinoti. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *