Gudobelė simbolizuoja sveikatą ir gerą nuotaiką

Šiais metais Birštono kurortas švenčia 175-erių metų jubiliejų ir organizuoja akciją „Mano dovana Birštonui“, kviečiama kurortui padovanoti po medį.

Nuo šiol atvykusius į „Tulpės“ sanatoriją sveikins sveikatą ir gerą nuotaiką simbolizuojančios, sanatorijos darbuotojų pasodintos gudobelės.

Planuodami medelių sodinimo akciją su medikais, pažvelgėme naujai į po karantino atnaujintą mūsų darbą, atsisakėme atgyvenusių idėjų ir išsikėlėme naujus tikslus. Ne

Seniausia kurorto sanatorija gyvavimo trukmę skaičiuoja ne metais, o turiniu, t.y. kokią pridėtinę vertę Žmogui ji sukūrė.

sunkumai, o reakcija į juos apibūdina mūsų veiklą. Sukaupėme medžiagos tobulėjimui popandeminiu laikotarpiu, rengiant gydymo, sveikatinimo programas, atsižvelgiant į sveikatos pokyčių tendencijas, vyraujančias Europoje. Svarią ir ypatingą reikšmę medikai skiria gamtiniams gydomiesiems veiksniams medicininėje reabilitacijoje. Tai savalaikis iššūkis mums visiems, kuriant grožio ir sveikatos produktus.
Reikšmingos šventės proga „Tulpės“ sanatorijos darbuotojai kartu su besigydančiais pacientais prisijungė prie organizuojamos akcijos pasodindami dekoratyvinius medelius – gudobeles – šalia sanatorijos gydyklos. Šie medeliai simbolizuoja sveikatą ir gerą nuotaiką.

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *