Tradicinės dekoravimo idėjos svetainei

Tradicinis dekoras gali būti labai įvairus. Be to, kad turi tam tikrus sau būdingus bruožus, pakankamai dažnai jame panaudojamos papildomo prieskonio suteikiančios detalės. Jeigu jau seniai žavitės tradiciniu dekoru ir norite jo idėjas pritaikyti savo namuose, šis straipsnis kaip tik jums.

Tradicinė svetainė su modernumo prieskoniu

Tiems, kurie nori tradicinės svetainės, kurioje jaustųsi gaiva ir švelnumas, rekomenduojama jai suteikti šiek tiek modernumo. Klasikinis valgomojo stalas ir kėdės gali sudaryti tokio kambario pagrindą. Jie suteikia svetainei prabangos ir rafinuotumo. Šiuo atveju patariama rinktis klasikinių spalvų – tiek šviesių, tiek tamsių – baldus.

Tam, kad interjerui suteiktumėte modernumo, pasitelkite drąsius, originalaus dizaino meno kūrinius, pavyzdžiui, paveikslus. Tradicinę erdvę jie paverčia žymiai įdomesne. Jeigu norisi, kad svetainė atrodytų gyvesnė, galima panaudoti gyvų augalų.

Šviesi ir gaivi svetainė

Tokio interjero pagrindas yra baltos sienos, lubos ir šviesios grindys. Visa tai suteikia kambariui erdvumo ir lengvumo. Tokioje svetainėje puikiai dera tekstilinius apmušalus turinčios sofos, foteliai ir kiti minkšti baldai. Patariama, kad didžiausi iš jų būtų neutralių atspalvių, o mažesni – ryškesnių. Tobulas tokios erdvės akcentas gali būti fotelis. Platų jų pasirinkimą galite rasti čia.

Paplūdimio įkvėptas tradicinis dekoras

Tokioje svetainėje vyrauja simetrija. Paprastai joje naudojamos dvi pagrindinės spalvos, pavyzdžiui, pilkšva ir balta. Abi jos yra pakankamai šviesios, todėl tam, kad erdvė neatrodytų pernelyg blanki ir nuobodi, pasitelkiami raštai. Jiems atskleisti puikiai tinka įvairūs tekstilės gaminiai, pavyzdžiui, pagalvėlės, kuriomis galima dekoruoti sofą ir fotelius. Paplūdimio dvasią padeda atskleisti ir meno kūriniai. Vienas iš pavyzdžių galėtų būti didelis paveikslas ant sienos su dėmesį prikaustančiu jūros vaizdu.

Jauki ir elegantiška svetainė

Kitaip nei anksčiau aptartose, šioje svetainėje vyrauja tamsesnės spalvos, iš kurių pagrindinė yra ruda. Tokiame interjere nepriekaištingai dera minkšti odiniai baldai: sofos, foteliai, pufai. Aukštos kokybės gaminiai padeda atskleisti išskirtinę eleganciją. Jai dar labiau pabrėžti naudojami tamsios medienos baldai, tokie kaip staliukai, spintelės, lentynos. Visa tai padeda sukurti tobulą tradicinį interjerą.

Norite, kad jūsų namų įvaizdis būtų nepavaldus laikui? Šios idėjos gali padėti tai įgyvendinti. Kartais manoma, kad tradicinis interjeras yra labai apribotas ir nuobodus. Tačiau iš tiesų jis gali būti labai įvairus. Tuo įsitikinti pakankamai lengva. Išsirinkite sau patinkančius klasikinius, modernius ar bet kurio kito stiliaus baldus internetu tai itin paprasta.

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *