Prienų „Cbet“ kauniečiams buvo „kietas riešutėlis“

Praėjusį sekmadienį, antrą savaitgalį iš eilės, Prienų „Cbet“ stojo į kovą su daugiamečiu Lietuvos krepšinio lygos nugalėtoju – Kauno „Žalgiriu“.
Prieš savaitę namų sienos prieniškiams nepadėjo – kovą su tituluotais varžovais Prienų „Cbet“ pralaimėjo 24 taškais. Šįkart svečiai iš Prienų kauniečiams buvo „kietas riešutėlis“, kurį pavyko perkasti tik po pratęsimo.
Nors pirmąjį kėlinį namų šeimininkai laimėjo rezultatu 31:24, įpusėjus rungtynėms, varžovus skyrė vos 1 taškas. Nepaisant to, didžiąją dalį varžybų kauniečiams pavyko savo rankose išlaikyti nors ir nedidelę taškų persvarą.
Visgi Prienų „Cbet“ priešininkams neleido lengviau atsikvėpti, o likus 20 sekundžių iki rungtynių pabaigos, Dominykas Domarkas prieniškius išvedė į priekį, tačiau lemiamas žalgiriečio tritraškis išlygino rezultatą (91:91).
Pratęsimo kova taip pat buvo intriguojanti, tačiau dar paskutinę kėlinio minutę pirmavusiems prieniškiams, nepavyko sustabdyti žalgiriečio Steve Vasturia, išplėšusio Kauno „Žalgiriui“ dar vieną pergalę.

Rubrikoje Sportas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *