Informacija ūkininkams dėl paramos pagal priemonę „Kaimo plėtros rėmimas“

Prienų r. savivaldybės taryba yra patvirtinusi Kaimo plėtros rėmimo tvarkos aprašą, kuriame numatyta parama ūkininkams, žemės ūkio bendrovėms, asociacijoms, žemės ūkio kooperatyvams, žemės ūkio subjektams, įsiregistravusiems žemės ūkio ir kaimo valdą Lietuvos Respublikos žemės ūkio ir kaimo verslo registre, žemdirbius vienijančioms organizacijoms, veikiančioms Prienų rajone.
Šiais metais buvo sulaukta keleto prašymų – dėl melioracijos statinių remonto išlaidų dalinio kompensavimo ir patirto nuostolio dėl žemės ūkio technikos sugadinimo gaisro metu kompensavimo. Atsižvelgiant į prašymus vienam ūkininkui skirta apie 500 eurų, kitam – 1000 eurų parama.
Informuojame, kad iki lapkričio 25 d. dar priimami prašymai dėl paramos pagal Kaimo plėtros rėmimo lėšų skyrimo tvarkos aprašą. Pageidaujančius gauti paramą prašome kreiptis į Prienų r. savivaldybės administraciją.
Aprašą ir prašymo formą rasite Prienų r. savivaldybės interneto svetainėje www.prienai.lt, skiltyje VERSLUI – ŽEMĖS ŪKIS.
Dėl išsamesnės informacijos prašome kreiptis į Prienų r. savivaldybės administracijos Žemės ūkio skyrių tel. (8 319) 61 160 arba į žemės ūkio ir kaimo plėtros specialistus seniūnijose.
Žemės ūkio skyriaus informacija

Rubrikoje Žemės ūkis. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *