Kulinarinio konkurso komisijoje – kurorto gyventojai ir svečiai

Jau trečią pavasarį iš eilės Birštone rengiamas kulinarinis konkursas. Sparčiai populiarėjančio kurorto lankytojams gurmaniški potyriai yra ypač svarbūs, todėl šio konkurso tikslas – supažindinti poilsiautojus ir pačius birštoniečius su maitinimo įstaigų naujovėmis ir paskatinti jas išbandyti.
„Tęsiame savo tradiciją puoselėti išskirtines gastronomines patirtis ir kasmet ieškome naujų būdų, kaip pristatyti kulinarines Birštono naujoves. Kitaip nei iki šiol rengtuose konkursuose, šiemet nutarėme atsisakyti profesionalios komisijos – konkurse dalyvaujančius patiekalus vertina patys restoranų ir kavinių lankytojai,“ – sako Birštono turizmo informacijos centro direktorė Rūta Kapačinskaitė.
Birštono kulinariniame konkurse šiemet dalyvauja 7 maitinimo įstaigos: viešbutis – restoranas „Royal SPA Residence“, komplekso „Vytautas Mineral SPA“ restoranas „MOON“, restoranas „Old Town Grill“, viešbutis – kavinė „Audenis“, mėsainių baras „Bir. Bur. Bar“, kavinės „Sušinė“ ir „Saulės terasa“.
Iš viso konkursui pateikti 9 patiekalai, kurių įvairovė patvirtina – Birštone jau seniai nekyla poilsiautojų nepageidaujamas klausimas „kur pavalgyti?“
Birštono kulinarinis konkursas vyks iki gegužės 23 dienos. Visa informacija ir balsavimas vyksta Birštono turizmo informacijos svetainėje.

Rubrikoje „Birštono versmės“. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *