Romualdos Bartulienės tapybos darbų paroda „Švytintis spalvų pasaulis“ atkeliavo į Veiverius

Šiltą spalio 26 -tosios rudens popietę Veiverių Šaulių namų sienos pasipuošė ir nušvito nekasdieniškomis spalvomis. Čia buvo atidaryta Romualdos Bartulienės tapybos darbų paroda.


Autorę ir jos darbus trumpai, jautriai ir gražiai pristatė kultūros namų vadovė Elena Sakavičiūtė – Pečiulaitienė. Į spalvų ir formų pasaulį visus svečius palydėjo bei į nekasdienišką spalvų žaismą duris atvėrė muzikinė įžanga – nuostabi daina, lydima gitaros stygų skambėjimo.
Autorė, kalbėdama apie savo kūrybą, nepasakojo apie stebuklingo įkvėpimo ir apvaizdos galią, neatskleidinėjo jokių ypatingų paslapčių, kurias gali suteikti vien tik įgimtas talentas. Pasak jos, visas kūrybinis darbas sutelpa į kelis žodžius – noras, smalsumas ir labai labai daug darbo. Ir dar, žinoma, geras mokytojas – pridūrė.
– Visi puikiai žinome liaudies išmintį, kad be darbo nebus rezultato, o gamta dovanas dalina tiems, kurie labai stengiasi, yra atkaklūs ir mažais žingsneliais juda pirmyn. Kiekvienas galime surasti savyje jėgų kurti ir keisti gyvenimą, kuris yra labai įvairus ir visko jame pasitaiko, svarbu nepasiduoti ir neleisti, kad kasdieninė rutina jus sugniuždytų. Aš tą patyriau ir išbandžiau pati ir štai tos patirties rezultatas prieš Jus. Jausiuosi laiminga, jei šie kūriniai nors truputį nuspalvins jūsų gyvenimus ir įkvėps pokyčiams, – sakė Romualda Bartulienė.
„Gyvenimo“ informacija

Rubrikoje Kultūra. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *