Susitikimas su NVO vadovais ir seniūnaičiais: nuoširdus žmogiškasis ryšys ir bendravimas – svarbiausia

Jau tampa tradicija metų pradžioje surengti Birštono savivaldybės merės Nijolės Dirginčienės ir mero pavaduotojo Vyto Kederio susitikimą su Birštono nevyriausybinių organizacijų vadovais ir seniūnaičiais.


Susitikimo metu buvo kalbama apie organizacijų ir seniūnaičių veiklą, kasdienius rūpesčius, pristatyti rūpimi gyventojams klausimai, aptarti 2018 metų planai, pasidalinta džiaugsmais ir idėjomis. Kaip teigė N. Dirginčienė, „Nuoširdus žmogiškasis ryšys ir bendravimas yra vienos svarbiausių bendruomenės vertybių. Ačiū jums, kad puoselėjate jas ir kiekvieną dieną rūpinatės Birštono krašto žmonėmis, darote gerus, kilnius darbus, organizuojate renginius, akcijas, vienijate bendruomenę.“
Susitikimo metu nevyriausybinių organizacijų vadovai papasakojo apie savo veiklą, buvo diskutuojama apie iškylančias problemas kasdien bendraujant, padedant socialiai pažeidžiamiems bendruomenės nariams. Jie taip pat pristatė šių metų planus, idėjas, organizuojant tradicinius NVO renginius ir naujas gerumo, paramos akcijas. Seniūnaičiai išsakė gyventojams aktualius klausimus, teiravosi, kokios yra galimybės gerinti kelių, gatvių būklę. Susitikimo metu merė diskusijos dalyviams papasakojo apie Birštono artimiausius strateginius planus, įgyvendinamus projektus, šių metų planuojamus renginius bei kitus bendruomenei svarbius klausimus, idėjas.
Birštono savivaldybėje veikia iš viso 20 nevyriausybinių organizacijų, gyventojais rūpinasi aštuonių Birštono seniūnaitijų seniūnaičiai.
Birštono savivaldybės informacija

Rubrikoje „Birštono versmės“. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *