Krepšinio pirmenybių bronzą laimėjo „N.Ūtos seniūnija“, kova dėl aukso – sekmadienį

Balandžio 12 dieną Prienų  arenoje vyko Prienų rajono savivaldybės ir laikraščio „Gyvenimas“ krepšinio pirmenybių rungtynės dėl trečiosios vietos.

Dalės Lazauskienės nuotrauka. Prienų rajono savivaldybės ir „Gyvenimo“ laikraščio krepšinio pirmenybėse trečią vietą iškovoję „Naujosios Ūtos seniūnijos“ krepšininkai su seniūnu A.Aliukevičiumi.

Dalės Lazauskienės nuotrauka. Prienų rajono savivaldybės ir „Gyvenimo“ laikraščio krepšinio pirmenybėse trečią vietą iškovoję „Naujosios Ūtos seniūnijos“ krepšininkai su seniūnu A.Aliukevičiumi.

Į kovą dėl bronzos medalių stojo „Naujosios Ūtos seniūnijos“ ir „Paprūdžių“ komandos. Du pirmieji kėliniai baigėsi tokiu pačiu rezultatu – 19:24 „Naujosios Ūtos seniūnijos“ komandos naudai. Verta paminėti, kad pirmoje rungtynių pusėje dešimties taškų skirtumas daugiausia išaugo Mantvydo Gečionio pastangų dėka, taikliarankis krepšininkas „Naujosios Ūtos seniūnijos“ komandą į priekį tempė taip, kaip galbūt niekad nėra tempęs net legendinis Jutos „Jazz“ snaiperis Jeff‘as Hornacek‘as. 2013 metų rajono seniūnijų pirmenybių naudingiausias žaidėjas Mantvydas per pirmus du kėlinius į „Paprūdžių“ krepšį švystelėjo 11 tritaškių bei iš viso vien pirmoje rungtynių pusėje pelnė 39 taškus. Tačiau kovingieji „Paprūdžiai“ nepasidavė, trečiąjį kėlinį laimėjo 14:6 ir varžovų persvarą sumažino iki dviejų taškų. Permainingai vykusiame trečiajame kėlinyje „Naujosios Ūtos seniūnijos“ krepšininkai sukaupė paskutines jėgas ir padidino persvarą iki 9 taškų bei laimėjo rungtynes 64:73. Praktiškai jos baigėsi iki finalinės sirenos likus 17 sek., „Paprūdžių“ krepšininkai, kuriems šį kartą išsprūdo bronzos medaliai, pirmieji paspaudė rankas „Naujosios Ūtos seniūnijos“ žaidėjams ir pasveikino juos su pergale!

Rezultatyviausi žaidėjai:

„Paprūdžiai“: O. Brazdžionis – 21 tšk., D. Kuzmickas -18 tšk., T. Žioba -11 tšk.
„Naujosios Ūtos sen.“: M. Gečionis – 47 tšk., E. Šerpenskas – 8 tšk., G. Vasiliauskas -6 tšk.

Parengė Karolis Abramavičius

Rubrikoje GKP 2015/2016 m. archyvas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *