Jaunių krepšinio turnyre nenugalimi žiburiečiai

Kovo 5 – 6 dienomis Prienų sporto ir pramogų arenoje vyko Prienų rajono savivaldybės ir „Gyvenimo“ laikraščio krepšinio pirmenybių jaunių turnyras, kuriame dalyvavo dvi merginų ir keturios vaikinų komandos.

DSCF5004

Merginų grupėje tarpusavio rungtynėse stipresnės buvo „Žiburio“ gimnazijos moksleivės (kūno kultūros mokytoja Dalia Šklėriūtė), įveikusios Stakliškių vidurinės mokyklos komandą (mokytoja Laura Makštutienė). Vaikinų grupėje nebe pirmus metus iš eilės nugalėtojais tapo „Žiburio“ gimnazijos vaikinai (mokytojas Vytas Blekaitis), palikę užnugaryje „Revuonos“ pagrindinės mokyklos, Jiezno gimnazijos ir Stakliškių vidurinės mokyklos moksleivius.

Jaunių turnyro nugalėtojus ir prizininkus pasveikino, komandines taures ir diplomus įteikė „Gyvenimo“ laikraščio redaktorė Ramutė Šimukauskaitė, Prienų rajono savivaldybės vicemeras Egidijus Visockas, Kultūros, sporto ir jaunimo skyriaus vyr. specialistas Adomas Kubilius, Prienų KKSC direktorius Audronis Deltuva ir Prienų sporto ir pramogų arenos atstovas Deimantas Tarulis.

„Gyvenimo“ informacija

Rubrikoje GKP 2014/2015 m. archyvas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *