Paaiškėjo likusieji finalo dalyviai

Kovo 2 d. Prienų ir sporto pramogų arenoje buvo sužaistos atsakomosios Prienų rajono savivaldybės ir „Gyvenimo“ laikraščio krepšinio pirmenybių pusfinalio rungtynės. Finale savo varžovų jau laukia Gvido Sabeckio teniso mokyklos (miesto pogrupis) ir „Stakliškių“ (seniūnijų pogrupis) komandos. Likusius kelialapius tarpusavyje siekė pasidalinti: „Policija“ – „KKSC-93“ (pirmasis susitikimas – 46:52), „Paprūdžiai“ – „Naujoji Ūta“ (84:96). Porų nugalėtojai paaiškėjo, susumavus dviejų sužaistų rungtynių rezultatus.

DSCF5170

„Policija“ – „KKSC-93“

 Po pirmųjų rungtynių turėdami 6 taškų persvarą, vos vienerias rungtynes šį sezoną pralaimėję Prienų KKSC (g.1993 m.) komandai atstovaujantys vaikinai  neturėjo dėl ko liūdėti. Juolab kad „Policijos“ gretas išretinusios traumos klubą paliko vos su šešiais žaidėjais. Dviejų naudingiausių žaidėjų netekę, policijos pareigūnų garbę ginantys žaidėjai kovėsi pagirtinai, bet jaunieji oponentai jiems visgi pasirodė per kietas „riešutėlis“. Rungtynes laimėję rezultatu 57:67, „KKSC-93“ krepšininkai keliauja į finalą.

Rezultatyviausi žaidėjai:
„Policija“: M. Gūžys – 26 ir A. Abarius – 12;
„KKSC-93“: M. Jančiauskas ir R. Marcinkevičius po 15, R. Gerbutavičius – 14.

„Paprūdžiai“ – „Naujoji Ūta“

  Dėl įvairių priežasčių beveik viso startinio penketuko žaidėjų netekę paprūdiškiai patys kalbėjo, kad sekmadienio  rungtynės jiems tik formalumas. „Naujosios Ūtos“ žaidėjai tai tik patvirtino, iniciatyvą į savo rankas perėmę nuo pirmų rungtynių minučių ir rungtynes laimėję 22 taškų skirtumu – 62:84.

Rezultatyviausi žaidėjai:
„Paprūdžiai“: K. Aldakauskas – 27, Š. Lukošius – 9 ir M. Mieldažys – 8;
„Naujoji Ūta“: M. Gečionis – 32, G. Vasiliauskas – 21 ir L. Kurtinaitis – 9.

Artėja 2013-2014 metų rajono krepšinio pirmenybių kulminacija. Jau kovo 9 dieną, sekmadienį,  nuo 10 val. ryto Prienų sporto ir pramogų arenoje prasidės miesto ir seniūnijų grupių finalai, kuriuose komandos kovos dėl prizinių vietų, vyks tritaškių, dėjimų į krepšį bei įvairūs konkursai žiūrovams. Kviečiame aktyviai palaikyti savo komandas!

Rubrikoje GKP 2014/2015 m. archyvas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *