Salės futbolo pirmenybes atidarė keturios komandos

Vasario 2 dieną Prienų kūno kultūros ir sporto salėje prasidėjo Prienų rajono savivaldybės ir „Gyvenimo“ laikraščio salės futbolo pirmenybės.

Jas atidarė pirmieji į aikštę išbėgę komandų „Sugrįžę“ ir „Veiveriai“ futbolininkai. Nuo pat pirmojo kėlinio iniciatyvą perėmę komandos „Sugrįžę“ futbolininkai taikliai atakavo priešininkų vartus, per klaidą du įvarčius įmušė ir į savo vartus. Po pirmojo kėlinio jie pirmavo rezultatu 6:1, o rungtynes baigė pergale -10:2. Nugalėtojų sąskaitoje – ir nerealizuotas 9 m baudinys.

Komandai „Sugrįžę“ daugiausia – po tris įvarčius – pelnė E.Daukševičius ir R.Gaižius, po vieną – R.Iškauskas, T.Simanaitis ir kt.

„Veiverių“ komandoje po vieną įvartį pataikė A.Sidorenko ir  T.Mickevičius.

„Gyvenimo“ ir „Ringio“ komandų susitikime pranašesni buvo Balbieriškio žaidėjai. Pirmajame kėlinyje jie atitrūko 1:3, o rungtynes baigė turėdami septynių įvarčių persvarą – 4:11.

„Ringio“ komandoje rezultatyviausias buvo Žilinskas, pelnęs 5 įvarčius, prie bendro rezultato prisidėjo bent po kartą taikliai priešininkų vartus atakavę Blažukas, Krasnickas, Kazlauskas, Dimša ir kt.

„Gyvenimui“ įvarčius pelnė: D.Dainauskas – 2, D.Ivanauskas ir A.Šaulinskas – po 1.

„Gyvenimo“ informacija

Rubrikoje Prienų rajono savivaldybės ir laikraščio „Gyvenimas“ salės futbolo pirmenybės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *